in ,

Tóta W. Árpád a liberális véleménybuborék udvari bolondja

TÓTA W. ÉS AZ ARÁNYÉRZÉK

Tóta W. Árpád a liberális véleménybuborék udvari bolondja.

Kimondja, amit az árnyékszékre is eltartott kisujjal közlekedő, európai értelemben vett kulturált értelmiségiek nem mondhatnak ki, de egymás között azért összekacsintva bólintanak: „ez jó volt, van ebben sok igazság”.

Kedvenc nihilista bloggerünk veteránnak számít a következmények nélküli gyűlöletkeltés műfajában. Bármilyen témában képes jóérzésű emberek százezreit megsérteni cikkeivel, blogposztjaival. Nem sajnáljuk, hogy a buborékon kívülre ritkán jut el munkássága.

A kopott plüssmackóját mindenhova hurcolászó, cinikus tollpárbajhős szimbóluma a minden értékétől eltávolodott, baloldali-liberális médiamunkásnak.

Amíg van rá kereslet, és eltartják a hívek, hadd fröcsögjön, a PaDöDö-nek is van állandó műsora a Klubrádión, és Alföldi előadásai is szépen futnak. Hála Istennek, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben szólásszabadság van, mi majd közben nem nézünk oda.

Vannak azonban ízlés- és értékkülönbségeken, politikai oldalakon átívelő nemzeti minimumok, amiket szerencsés tiszteletben tartani.  A Szájer-ügy tetőpontján számos újságírói nadrágból előkerült az ilyenkor pörgethető, balra álló morállóf#sz, de Tóta W. szintjéig talán senki nem merészkedett.

A szerző cikkében levezeti, hogy a szexbotrány legfőképpen épp annak központi figurája számára lesz üdvös, egyfajta marxista-gendersemleges üdvözülés lehetőségét felvillantva a leköszönő politikus számára. Értékeli az Orbán-kormány európai érdekérvényesítési teljesítményét (nem vagyunk meglepve, hogy fogalma sincs, mi történik…), majd moralizálásból átmegyünk biztonságpolitikai szakértésbe, ahol előkerül a megfejtés: valamely tagállam titkosszolgálata kellett hogy megszervezze az orgiát, nem is túl nagy erőfeszítéssel.

A titkosszolgálati beavatkozás úgy tűnik, rezonál Tóta W. lelki világával,

lelkesen ábrándozik róla, milyen jó lesz nekünk, mikor ismét André Goodfriendek és dollármilliókból gazdálkodó Soros-féle független NGO-k csicskáztatják a számukra gazdasági hasznot nem hajtó, ideológiai szubmisszióra nem hajlandó nemzeti kormányt.

Jó-e nekünk, ha külföldi ügynökök befolyásolják a magyar politikát? Nos, mint szinte minden – beleértve a kábítószerezést – ez is az arányérzéken múlik. Sok koreai lélegezne fel, ha bármely ellenség végre eltenné láb alól a vezérdisznót.

 

Tudjuk, hogy sokak fejében Magyarországon is totális diktatúra van. Diktatúrákban születnek ilyen cikkek, ugye.

Indokolt az Észak-Koreával való párhuzam, hiszen naponta hurcolnak el ellenzékieket koncentrációs táborokba. Elegáns a vezérdisznó kifejezés is, és a kormányfő meggyilkolására tett utalás. Mindannyian kicsit Orbánt gondolunk, mikor Kim Jong Un-t mondunk, ugye?

Ja, nem.

Itthon még mindig sajtószabadság van. Bár ilyenkor azért úgy találjuk, ráférne egy áttekintés a médiatörvényre, de ez inkább ízlés dolga. Nekünk ez tetszene, Tóta W.-nek egy külföldi ügynökség által szervezett Orbán-eltávolítás.

Vajon Tóta W. a kelleténél több amerikai demokráciaexportos akciófilmet nézhetett bemindenezve? Vagy az amerikai demokrata adminisztráció hírszerzése a beiktatásra készülve már idejekorán megkereste együttműködési lehetőséggel? Jó-e ez hosszú távon Árpádunknak? Ez is az arányérzéken múlik, mint Tóta W.-nek a narkó.
(BAXTER HUGÓ PÉTER, kontra.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

A Szájer József ügyéről készült videót már 100 ezren látták nálunk 1 nap alatt! – Videó

Donald Trump nem adja fel a harcot! Folytatni fogja a jogi harcot a szerinte elcsalt elnökválasztás eredményének megfordításáért