in ,

Toroczkait szivatják a „Vonaisták” – Seperc alatt elgáncsolták Toroczkai platformját

A Jobbik hivatalos közleményben reagált Toroczkai bejelentésére

Az alapszabály nem teszi lehetővé platform létrehozását a Jobbikban, a párt elnöksége csütörtökön foglalkozik Toroczkai László kezdeményezésével – közölte az ellenzéki párt szóvivője kedden Budapesten, sajtótájékoztatón az MTI szerint.

Jakab Péter arra reagált, hogy Ásotthalom jobbikos polgármestere bejelentette, Mi magunk néven platformot alapítana a Jobbikon belül, hogy társaival a pártot „visszatereljék az alapító okiratban lefektetett szellemiséghez”.

Ahogy arról mi is beszámoltunk,az ellenzéki politikus a 11 órai kezdettel meghirdetett sajtótájékoztatóján jelentette be a hírt. Ásotthalom polgármestere a sajtótájékoztatón azt is kifejtette, hogy a jobbikos polgármesterek mintegy felét sikerült maga mellé állítania, ami azt is jelzi, hogy a platform kész segíteni a pártot a jövő évi önkormányzati választásokra való felkészülésben.

A szóvivő kijelentette: a platformnak nincs létjogosultsága, mert az alapszabály nem teszi lehetővé a létrehozását, és emellett a Jobbik ragaszkodik a 2003-as alapító okirathoz, miszerint a párt a nemzet egészét képviseli.

Párton belül létrehozni egy másik pártot, az a párt ellen hat”

– fogalmazott.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)


Morvai Krisztina: Világossá vált, hogy a Jobbik gyurcsányista lett – Morvai VISSZAVONUL!

NA VÉGRE! – Több balkáni ország is szigorítaná a határvédelmet – Mi tartott eddig??