in ,

Tordai Orbánnak: “Félsz, Te patkány?” – Videó

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője lerántja a leplet a provokatőr Tordairól.

AMIKOR ELSÉTÁL FIDESZES KÉPVISELŐK VAGY A MINISZTERELNÖK MELLETT, RENDSZERESEN OLYAN MEGJEGYZÉSEKET TESZ, MINT: LÓGNI FOGTOK, MEG FOGTOK DÖGLENI, VAGY FÉLSZ, TE PATKÁNY.

 

Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket. Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik.Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz. Vajon mit mondhatott? A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!B.) Félsz, te patkány?C.) Soha nem provokálok senkit!

Gepostet von Kocsis Máté am Mittwoch, 20. November 2019

Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket.

Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik.

Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz. Vajon mit mondhatott?

A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!
B.) Félsz, te patkány?
C.) Soha nem provokálok senkit!

– tette fel a kérdést a Fidesz frakcióvezetője…

(vadhajtasok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Na végre! Petíciót indítottak a dél-budai szuperkórház megépítéséért

Brutális ellenzéki megszorítások Siófokon, Egerben, és Jászberényben is