in ,

Brutális ellenzéki megszorítások Siófokon, Egerben, és Jászberényben is

Adóemelések, új adónemek….

Alig telt el egy hónap, máris akcióba lendültek az ellenzéki polgármesterek.

Amíg Orbán Viktor adócsökkentéseket jelentett be 2020-ra, úgy a frissen megválasztott, néhol újraválasztott ellenzéki polgármesterek máris durva megszorításokba kezdtek.

Nézzünk néhány példát.

 

Siófok

A volt rendőri vezető az előző választáson már a Jobbik támogatásával lett polgármester, és az elmúlt öt évben bizony azóta Siófok csak leépült, de a teljes ellenzéki összefogásnak köszönhetően újra ez a teljesen tehetségtelen jelölt lett a polgármester. Egy hónap alatt sikerült is egy új adót bejelentenie: PANORÁMAADÓ. Azaz Siófokon, és a Siófokhoz tartozó települések (pl. Balatonszéplak-Alsó, Balatonszéplak-Felső), fizethetik az új ingatlanadót, mint a katonatiszt!

 

Jászberény

A jászberényi náci néven elhíresült Budai Lóránt, aki korábban Szálasit és Hitlert is éltette annyira szimpatikus volt a jászberényieknek, hogy rögtön meg is választották ezt a nácit polgármesternek! Első intézkedése, hogy január elsejétől egymilliárd Forintos megszorítócsomagot jelentett be. Érdekes, a Fideszes vezetés alatt semmilyen megszorításra nem volt szükség, most pedig hirtelen jönnek az adóemelések. Különös.

 

Eger

Egerben a másik náci, a Mirkóczki nevű Jobbikos nyert, aki anno még a Parlamentben akarta összeírni a zsidókat. Úgy látszik az egriek többségének ez rendben van. Különös. Az egri náci első intézkedése volt, hogy megemelte 10%-al az iparűzési adót, és ez csak a kezdet. Ahogy évről évre lopják szét Eger kasszáját, és lopják meg az egri adófizetőket, úgy fogják emelni az adókat.

 

Itt tartunk.

 

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tordai Orbánnak: “Félsz, Te patkány?” – Videó

Kamu Geri nem vezetheti be a dugódíjat, és nem tudja a dízeleket kitiltani: nincs hozzá joga ugyanis!