in ,

Egy percben semmisül meg Dobrev Klára Hollik István videójában – Videó

Hollik: Dobrev Klára elszólta magát

Hibátlan videóban reagált Hollik István a téglafejű Dobrev hazugságaira. A videó még másfél perc sincs, de olyan szinten minden benne van, hogy nem is kell hosszabbnak lennie.


ÍME A VIDEÓ (türelem, mindjárt betölti):

 

Hogyan sodorták a csőd szélére az országot Gyurcsányék?
A videóból megtudod! 👇

Közzétette: Hollik István – 2021. január 25., hétfő

 

 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferencnek és feleségének válságkezelés ügyében inkább csöndben kéne maradni.

Hollik István Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben rámutat, hogy Dobrev Klára egy napokban megjelent interjúban elszólta magát a 2009-es válságkezeléssel kapcsolatban. A DK-s politikus azt mondta: „bizonyos értelemben megértettük a 2008-9-es válságkezelés kudarcát, ahol sikerült megmenteni a bankokat, a gazdaságot, de nem sikerült megmenteni az embereket”.

A videóban a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmaz: „a baloldal 2009-ben elvett egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért, megemelte az adókat, megszűntette az otthontermetési programokat, mindezzel államcsőd közeli helyzetbe sodorta az országot, ezért az IMF-et is be kellett hívnia”. Hollik végül hangsúlyozta: „a tények tükrében Gyurcsány Ferencnek és feleségének két dolga maradt: egyrészt válságkezelés ügyében inkább csöndben maradni, másrészt pedig felhagyni a vírus elleni védekezés támadásával”. – írja a mandiner.hu

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Röhögjünk együtt – Jakab szerint már 14%-on van a 6%-os Jobbik

Tombol a liberális tolerancia – Mundruczó Kornél nácik módjára akarja megmondani, hogy ki taníthat az SZFE-n, és ki nem. Ő dönti el, ki jó és ki nem