in ,

Tisza Kata durván beszólt az Orbán kormánynak – Az Orbán-kormány nem tudatlanul korlátolt, hanem tudatosan

Sivalkodik a kisasszony

Hol máshol, mint ismét a HVG-n jelent meg valami Tisza Katától egy szokásos sivalkodás.
A genderszak miatt sivalkodik Tisza Kata.
Aki normális, a hagyományos családokat és a konzervatív szemléletet kedveli inkább (legyen már meg a jogunk ehhez, könyörgöm!!), az Tisza Kata szerint:

Hogy a genderszak az, ami bomlasztani képes a gyilkos látszatot, amibe oly sokan halnak itt bele, ez az a tudás és alternatív minta, ami változtatni akar és tud is, ami mutat mást, mint ez a lábszagos feudalizmus, ami dívik itthon.

Majd így folytatja a sérült lelkű Tisza Kata a sivalkodást:

Én még nem öltem embert, maximum a karmolásig jutottam el, amikor elzárták a kijáratom menekülés közben (…) de garantálom, ha bárki, bármelyik lányommal úgy viselkedne férfiként, ahogy velem tették, megölném” – írta. Majd azzal folytatta: “semmilyen látszat nem tartható, ami a négyfal közti valóságnak ellentmond. És hogy ott mi van, azt senki se tudja, csak aki benne van, és sokszor még az sem tudja. Nem tudja, mert lefagy, és azt hiszi, ez a normális. Na, erről szól a genderszak: hogy nem, ez nem normális élet, akkor sem, ha sokaknak érdeke a status quo fenntartása, és hogy lehet másképp élni, és kizárólag az lenne nevezhető emberhez méltó életnek.

 

Kedves Tisza Kata: fogadd el kérlek, hogy ezt a kérdést 2.8  millió ember április 8-án eldöntötte! Amennyiben nem tetszik, idézem Gyurcsány Ferencet:

 

Kedves Kata! Mi nemzetben hiszünk, a Kárpát-medence magyarságában, a hagyományos családmodellben, és abban, hogy csak így tudunk fennmaradni! Legyen már jogunk hozzá, ok?
Te, aki Marosvásárhelyen születtél, a Te székely testvéreidet tagadta meg Gyurcsány Ferenc 2004 december 5-én és pont az Orbán kormány, 2010-ben adta vissza a becsületünket, nekünk és nekik is azzal, hogy a kettős állampolgárság az elsők között volt az új törvények között. És mindezt Te most egy mondattal szembe köpöd!

KÖSZI!

Na puszi!

mindenszo.hu

 

u.i.: Apropó, ki a fene az a Tisza Kata??????,

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt keményen nekiment a svéd nagykövetnek

A DK ismét magyarellenes volt és még Kövér Lászlóba is belerúgott