in ,

A DK ismét magyarellenes volt és még Kövér Lászlóba is belerúgott

A hülyeség határtalan

A DK szerint vicces Kövér László véleménye

 

 

Ne beszéljen szellemi elnyomásról az, aki évek óta agymosó propagandához asszisztál – fröcsögött a Demokratikus Koalíció vasárnapi közleményében.

Fotó: MTI, archív

Gyurcsány Ferenc pártja ez alkalommal Kövér Lászlón, az Országgyűlés elnökén próbált gúnyolódni:

A magyar kulturális önrendelkezési igény kiemelt fontosságáról beszélt a Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlésen Kövér László. Az országgyűlés elnöke szerint »akinek meg akarják szállni a területeit, annak először a tudatát igyekeznek megszállni« utalt a fideszes toposzra, miszerint a liberális erők el akarják nyomni a magyar öntudatot, illetve – ahogyan fogalmazott – »az áldozatot úgy összezavarják, hogy már szó szerint azt se tudja, fiú-e vagy lány, honnan jön, hová tart és kihez tartozik«.
A Demokratikus Koalíció szerint több mint vicces, ahogy Kövér László aggódik a kulturális önrendelkezés, a szellemi szabadság és a tudat megszállása miatt, miközben évek óta aktívan részt vesz a Fidesz agymosó propagandájában. Pont ők, a jelenleg hatalmon levő hajdani kollégista brigád az, akik tűzzel-vassal irtják az egyéni gondolatokat és a sokszínűséget. A DK felhívja Kövér László figyelmét: ha ennyire aggódik az egészséges magyar néplélekért, sürgősen köszönjön el a közélettől, és vigye a barátait is.

 

Csak a lélek, a szellem és az akarat erejével lehet védekezni

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

A magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fórumának nevezte a Kurultáj – Magyar Törzsi Gyűlést az Országgyűlés elnöke a hagyományőrző rendezvényésorozatot köszöntő beszédében szombaton Bugacon.

Kövér László beszédében az egykori hun lovasok nyílzáporát említve hangsúlyozta: modernnek mondott világunkban egy másik, kevésbé látványos, de hasonlóan pusztító harcmodor terjedt el. Ennek lényege az Országgyűlés elnöke szerint, hogy akinek meg akarják szállni a területeit, annak először a tudatát igyekeznek megszállni.

„Akit alávetettségbe akarnak taszítani szülőföldjén, akit ki akarnak forgatni anyagi és szellemi javaiból, annak akaratát úgy akarják megtörni, hogy először megtörik és összezavarják a tudatát. Megtámadják a nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságát, meg akarják hamisítani a múltját, és el akarják venni a jövőjét, vagyis az áldozatot úgy összezavarják, hogy már szó szerint azt se tudja, fiú-e vagy lány, honnan jön, hová tart és kihez tartozik” – fogalmazott.

Kövér László rámutatott: ezzel a harcmodorral szemben csak a lélek, a szellem és az akarat erejével lehet védekezni, csak így őrizhetjük meg önrendelkezési jogunkat, azon készségünket és képességünket, hogy életünket ne a mások, hanem a magunk érdekei szerint éljük. Mindehhez a politikai és gazdasági önrendelkezés megteremtése mellett szükség van a kulturális önrendelkezésünk megteremtésére is.

Az Országgyűlés elnöke kiemelte: „2010 után a magyar választópolgárok felhatalmazása alapján a globálissá váló politikai és gazdasági viszonyok között megerősítettük Magyarország politikai önrendelkezését, 2014 és 2018 között megerősítettük országunk gazdasági önrendelkezését, az előttünk álló időszakban pedig közösen meg fogjuk erősíteni a magyarság kulturális önrendelkezését is.”

Kövér László kitért arra: 2008 óta a Kurultáj minden rendezvénye egy jelképes üzenet arról, hogy a magyarok nemcsak a „lélek” szót hozták a honfoglalás előtti időkből és tájakról, hanem maga a magyar néplélek is Keleten sarjadt, a magyarok a legnyugatibb keleti népként soha nem feledkezhetnek meg keleti testvéreikről.

Az elmúlt évtized Kurultájai azt is üzenik: magyarok milliói elvárják, hogy az állam és a tudományosság adófizetők pénzéből működő intézményei ne gátolják, hanem segítsék a XXI. századi magyar kulturális önrendelkezést – fogalmazott az Országgyűlés elnöke.

A Kurultáj – Magyar Törzsi Gyűlés, Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvénye tizenkét ország huszonhét nemzete képviselőinek jelenlétében pénteken nyílt meg az Országház Felsőházi termében. A rendezvény számos programmal és csaknem négyszáz hagyományőrző csoport bemutatkozásával várja a látogatókat vasárnapig Bugacon.

A rokontudatú népek háromnapos közös ünnepén a magyar, hun és türk tudatú nemzetek képviselői gyűlnek össze.

Az első magyarországi Kurultájt tíz évvel ezelőtt rendezték meg, azóta azonban a sztyeppei lovas nomád népek legnagyobb kulturális találkozójává vált.

(forrás:demokrata.hu)

Tisza Kata durván beszólt az Orbán kormánynak – Az Orbán-kormány nem tudatlanul korlátolt, hanem tudatosan

SVÉD TÁMADÁS HAZÁNK ELLEN – Magyarország ellen lobbizik a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány