in ,

Tiszta Amerika: három éve elhunytak is támogatták Vajda Zoltánt, aki ma Márki-Zay jelöltje

Mindig is tudtuk, hogy az Egyesült Államok csak másolja a magyar példákat.

 

Mindig is tudtuk, hogy az Egyesült Államok csak másolja a magyar példákat. Erre még a magyarországi ellenzék is példa, hiszen ők már 2018-ban is elhunytak támogatását gyűjtötték Vajda Zoltán számára. Az Együttet is megjárt politikus jelenleg Márki-Zay Péter zuglói jelöltje.

Budapest 13. választókerülete két budapesti kerületből áll össze: a kisebbik része Zugló–Alsórákos, a nagyobbik része a XVI. kerület. A Zuglói Kormányváltók blogon jelent meg a cikk, amelyben Vajda Zoltán, az egyik lehetséges ellenzéki jelölt miatt aggódnak. Vajdát a kormányváltás iránt elkötelezett zuglóiakként jegyzett cikkben megosztó személyiségnek tartják, aki gátja lehet a valódi kormányváltásnak, miközben a fővárosi fideszes fellegvárnak tekinthető választókörzetben amúgy is nehéz dolga lesz az ellenzéknek. A körzetet nyolc éve fideszes Szatmáry Kristóf képviseli, aki a 2014-es választásokon Karácsony Gergelyt győzte le, 2018-ban pedig éppen Vajda Zoltánt. A zuglóiak szerint az előző választáson Vajdát az a vád érte, hogy az ajánlószelvényei nem voltak rendben, és épp ezért veszélyes aknákat rejtegethet. Megírta a sajtó, hogy négy éve, a választások alatt Vajdát rendőrségi nyomozás alá vonták – tudta meg a Bennfentes.net.

 

A politikust egy kerületi lakos feljelentette, azzal, hogy az aláírása hamisítva szerepel a politikus ajánlóívein. Később azt is írták, hogy nemcsak más pártok szimpatizánsai, hanem régen elhunyt emberek nevében is gyűlt az aláírás Vajda támogatására. Honnan szedhette ezeket? – szól a felvetés. A blogbejegyzés szerint a nőkkel sem bánik megfelelően, agresszív, nagyhangú, továbbá tiltott helyen reklámozta magát és iskolában is kampányolt, de plakáttépkedős fellépéssel kapcsolatban is emlegeti az internet. Szemére vetik, hogy azt is megígérte, levadássza Szatmáry Kristófot és családját. Aztán egy elhalt számlaügynél nem futotta többre, végül Szatmáry nyerte a választást. Facebook-bejegyzéseiben sem óvatoskodik: durva kifejezésekkel arra szólította fel a kertvárosi lakosokat, hogy vegyék számba, kik azok, akik az “embertelen fasiszta elnyomó rendszerű” Fidesz-kormány támogatói.

Forrás: Bennfentes.net

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Nocsak, nocsak – Ebben a botrányban komolyan megüthetik a bokájukat Cseh Katalinék – Videó

Nahááát, micsoda véééletlen! Kisorsolták a miniszterelnök-jelöltek sorrendjét az előválasztási szavazólapon: Kamu Geri lesz legfelül