in ,

Tibi Atya is évekig építgette a kis politikamentes közösségét – majd átment Stand Uposok módjára ő is KORMÁNYVÁLTÓSBA! Hát nem fura?

És most hirtelen ő is aktivizálta magát, Tibi Atya átment ellenzékibe. Kibújt a szög a zsákból!

Nem gondoltam, hogy ő is meglépi, de valójában kizárólag ezért építgette a kis közösségét. Látszólag politikamentesen, majd jól időzítve aktivizálja magát. Most meg is tette.
Pont úgy aktivizálta magát, mint nemrég a Stand Upos, szintén évekig politikamentes közössége, most hirtelen elkezdtek politizálni és persze kő ellenzéki mind. Ugyanez a módszer megy Amerikában is Trump ellen. Ugyanezt alkalmazza a Hálózat itt is. Most már látjuk mivel, kivel, kikkel állunk szemben.

A bevándorláspárti ellenzék vezetői és a csicska sajtója azt hazudja, hogy Orbán Viktor március 15-én fenyegetőzött.
Ő nem fenyegetőzött, viszont Gyurcsány, Vona, Karácsony és a többiek folyton a jobboldali újságírók bebörtönzésével, akasztással, lámpavassal és rögtönítélő bíróságokkal fenyegetik a kormány tagjait. Na, ki fenyeget?

Tibi Atya úgy gondolja, hogy Orbán Viktor március 15-én fenyegetőzött. Pedig nem. Tudja, hogy nem igaz. Azt sem látni ki van Tibi Atya mögött, de most már tudjuk. Évekig eljátszotta a független, nem politizáló közéleti személyt hazug módon, majd a megfelelő pillanatban aktivizálta magát. Viszlát Tibi Atya!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Újra szól a müezzin Vona fórumán! – Megint meghekkelték Vona Gábor fórumát!

BRÉKING! – A gyűlöletkeltő és fenyegetőző ellenzékiek megtaposták a magyar zászlót egy Fidesz irodánál! Na ki a gyűlöletkeltő?