in ,

BRÉKING! – A gyűlöletkeltő és fenyegetőző ellenzékiek megtaposták a magyar zászlót egy Fidesz irodánál! Na ki a gyűlöletkeltő?

A párt helyi szervezete megtette a feljelentést

A VII. kerületi Fidesz döbbenten vette tudomásul, hogy 2018. március 16-ra virradóra ismeretlenek megrongálták az iroda külsején elhelyezett nemzeti jelképeket és megtaposták a nemzeti lobogót. A párt helyi szervezete megtette a feljelentést.

A támadók – feltehetőleg a választási kampány részeként – meggyalázták az iroda külső falára kihelyezett nemzeti lobogót. A Fidesz VII. kerületi szervezete közleményében azt írta: elutasítja és riasztónak tartja azt, hogy a kampány ennyire eldurvult és hogy

a politikai ellenfelek semmilyen módszertől, erőszaktól nem riadnak vissza olyan időket idézve, amikor a nemzeti érzés sárba tiprása a bolsevista-szocialista hatalomgyakorlás bevett gyakorlata volt.

Elszomorító, hogy a nemzeti érzéssel nem rendelkező tettesek gyűlölettől vezérelve fejezték ki a magyar nemzetettel szembeni politikai nézeteiket.

A helyi Fidesz megtette a szükséges lépéseket és feljelentést tesz az ügyben. Segítheti a nyomozást, hogy utcai kamerafelvételek is készülhettek a rongálásról, amelynek szakszerű felhasználásáról a hatóságok döntenek majd.
(origo.hu)

 

Tibi Atya is évekig építgette a kis politikamentes közösségét – majd átment Stand Uposok módjára ő is KORMÁNYVÁLTÓSBA! Hát nem fura?

Így fenyegetőzik Kuhalmi Ágnes március 15-én (videó)