in , ,

Teljesen enervált a Moslékkoalíció – Maki csicskulni kezdett – Nagyon közel az idő, hogy lecseréljék

Elégedetlenek vele

Egyre inkább ki van akadva Feri és köre. A libás már csak Londonból csapatja, mert a Városháza – gate-tel bizony rohadtul lebukott, és most ő is becsicskult: külföldről szervezkedik Magyarország ellen. Itthonról már nem mer. Fosik. Fél, hogy esetleg kihallgatja a Rendőrség. 

 

Mi ugyan nem foglalkozunk a közvéleménykutatásokkal, hiszen a választásokat kell megnyerni, és nem a közvéleménykutatási versenyt, de feltehetőleg ezért is várható még Maki Zaj lecserélése az utolsó pillanatban, mert nagyon szarul néznek ki. Mind kiderült, a DK -sok legalább 5%-a nem szavazna Maki Zajra és a Moslékra, és más mérések szerint is igencsak le van maradva a globálcsicska-oldal.

 

De azért ne bízzuk el magunkat, tartsuk szárazon a puskaport, a cseheknél is az utolsó héten robbantott a Hálózat egy botrányt, ami miatt megbukott Babis.

Feladatunk tehát: felkészülni, minden ismerősünket elvinni szavazni, elmagyarázni mindenkinek, hogy a FIDESZ veszíthet, ha nem megyünk el elegen szavazni, és akkor oda az ország. Itt nem a Fidesz a lényeg, ezt kell megérteni, nekünk az ország az első, ahogy a kormányzó pártoknak is, és ez a lényeg! Nincs jobb, senki sem tudott az elmúlt 30 évben jobb alternatívát felmutatni, és akkor Orbán Viktorról még nem is beszéltünk: politikai polihisztor, tálentum, vátesz, államférfi. Nincs nekünk másik, vigyázzunk rá, és becsüljük meg őt végre!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Lehet sivalkodni – Februártól nem akármilyen dolgok jönnek Magyarországon: itt a lista

Közlemény: a Magyar Pszichiátriai Társaság és a Magyar Pszichológiai Társaság hozza nyilvánosságra, hogy kik írták alá a közösen kiadott, a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatos állásfoglalást!