in , ,

Te Ildi, hol az a diploma, he? Lapítasz, mint sz**r a fűben

Hm?

 

Frissítés: mire megírtuk a cikket, Ildikót levették a porondról! Megbukott! 🙂


 

Ildikó kedves! Az egész magyar sajtó (legalábbis az egyik fele) kegyedre kíváncsi!

 

Így ír rólad a sajtó, Ildi:

Hallgat a baloldal Bangóné diploma-ügyéről

Bangóné csütörtök óta néma, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről, rajta lehet-e Bangóné a baloldali közös listán.

 

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak. Bár az MSZP-s képviselő egy BGF-es közgazdász végzettséget szerepeltet a parlamenti önéletrajzában, de az egyetem szerint nincs erre vonatkozó adat az archívumukban. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Bangóné Borbély Ildikót, valamint az ellenzéki pártokat is megkerestük az ügyben
Bangóné Borbély Ildikót, valamint az ellenzéki pártokat is megkerestük az MSZP-s képviselő állítólagos közgazdász diplomája kapcsán, azonban

a szocialista politikus csütörtök óta nem válaszol arra a kérdésre, szerzett-e diplomát a BGF-en, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről, rajta lehet-e Bangóné a baloldali közös listán.
Az alábbi kérdésekkel fordultunk az ellenzéki pártokhoz:

A tavalyi előválasztáson is induló, MSZP-s parlamenti képviselő Bangóné Borbély Ildikó a rendelkezésre álló adatok szerint hamisan szerepeltette az előválasztási és parlamenti önéletrajzában, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán közgazdász diplomát szerzett. Lesz-e ennek bármilyen következménye?
Összeegyeztethető-e az ilyen magatartás az előválasztás során tett feddhetetlenségi nyilatkozat és etikai kódex szellemiségével?
Az ügy ismeretében érdemesnek tartja-e Bangóné Borbély Ildikót arra, hogy szerepeljen az ellenzéki közös listán?
Ha más jelöltek esetében is felmerül, hogy téves vagy hamis adatokat adtak meg, annak lesz-e valamilyen jogi vagy politikai következménye?

– írja a mandiner.hu.

 

 

Ildi kedves! Amikor le kellett a jobboldalt patkányozni, jó nagy arcod volt! Most elvitte a cica a nyelved, hm, Ildi? Elég gyakran kiabálsz a parlamentben is! Ott is elég nagy az arcod.

De helyesírásbajnok sem vagy:

 

Most legyen nagy a szád, Ildi!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Megfagyott a levegő a Hír Tv stúdiójában – Kohán Mátyást a parlamentbe! Videó

A Hálózat Kazahsztánban elbukott, most Ukrajnát akarják ráuszítani Oroszországra