in ,

Takarodik a közéletből? Zitus megy a levesbe? Felfüggesztette Gurmai Zita MSZP-s képviselő mentelmi jogát a parlament

Ezt korábban csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettére hivatkozva kérte a Legfőbb Ügyészség.

Felfüggesztette a parlament Gurmai Zita MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogát hétfőn – olvasható az RTL-en. A NAV 30 nyomozója még 2022. február 21-én szállt ki az Iványi Gábor által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség Dankó utcai központjába, ahol a szervezet első embere a sajtó képviselőivel és az ott megjelent más személyekkel együtt kívánt bemenni a kutatás helyszínére.

DONÁTH ANNA EURÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐ ÉS DR. GURMAI ZITA ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ A HELYSZÍNT BIZTOSÍTÓ PÉNZÜGYŐRÖKET JOGSZERŰ ELJÁRÁSUKBAN ERŐSZAKKAL AKADÁLYOZTÁK, ÉS ERŐSZAKOS CSELEKMÉNYÜKET CSAK AKKOR HAGYTÁK ABBA, AMIKOR A HELYSZÍNRE AZ ELJÁRÁSI CSELEKMÉNY AKADÁLYOZÁSA MIATT KIHÍVOTT RENDŐRÖK MEGÉRKEZTEK.

A két képviselőnő mentelmi jogának felfüggesztését a csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettére hivatkozva kérte a Legfőbb Ügyészség.

Gurmai hétfőn megjelent a mentelmi bizottság hétfői ülésén, ahol a bűncselekményt nem ismerte el, mert szerinte csak a gyülekezési jogával élt.

(Mandi)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Na, ennyit tud a baloldal: több baloldali vezetésű városban, kerületben nem fizetik ki az óvónőknek a nekik járó megemelt bért

Már nagyon el kéne takarodnia a közéletből, de Feri még nem engedte el a kezét – Hogy kicsoda Varju László? Íme, a DK-s politikus bűnlajstroma!