in ,

Szuper jó a buli baloldalon! Maki Zaj most a miskolci ellenzéki vereség kapcsán támadja Gyurcsányékat

Gyurcsány egykori kapitánya szerint pont az hozta a vereséget, hogy a helyi jelölt a DK-elnököt is bevetette kampányában.

Mint arról beszámoltunk, Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert az eddig baloldali fellegvárnak számító Miskolcon. Mindezt úgy, hogy a városba még Gyurcsány Ferenc, és az egész DK-s árnyékkormány is elment kampányolni Sebe-Gazdig Judit, a DK, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, a Momentum és a Velünk a Város Egyesült jelöltje mellett. 

Ezzel kapcsolatban szólalt meg Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje.

Talán pont ez jelenthette a legnagyobb hátrányt és hozott újbóli vereséget az ellenzék számára. Áprilisban már láthattuk, hogy Gyurcsány Ferenc személye máig rengeteg ellenzéki szavazót tart távol az urnáktól”

– kezdte Facebook-bejegyzését. 

Márki-Zay szerint a miskolci eredmények azt mutatják, hogy „az ellenzéki pártok és a civilek kihagyásával felállított árnyékkormány sem fog érdemi változást hozni az ellenzék és a kormány erőviszonyában”.

Gyurcsány Ferenc a napokban azt írta, hogy két választás lehetséges. Orbán vagy Dobrev. Rendkívül rossz logika. Ha ebből a két személyből választhat a lakosság, akkor sohasem fogjuk Orbán Viktort leváltani”

– összegez Márki-Zay.

A hódmezővásárhelyi polgármester ezt arra alapozza, hogy Dobrev Klára az előválasztást is elvesztette, és hozzáteszi, hogy „most pedig jelöltjei buknak el sorban az időközi választáson”. Márki-Zay azzal zárja bejegyzését, hogy az árnyékkormány ötlete arra jó, hogy „megosszák az ellenzéket, újra felállítsák a centrális erőteret, és hogy a közelgő önkormányzati választások előtt a DK diktálhassa a feltételeket”.

 

 

 

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Orbán Viktor: Bravo, Giorgia!

Így aggódik Pilhál György az elhülyülő Jávor Benedekért