in ,

Így aggódik Pilhál György az elhülyülő Jávor Benedekért

Az elhülyülés újabb tünetei jelentkeztek a harmadik éve brüsszeli jutalomüdülésen tartózkodó Jávor Benedeken

Az elhülyülés újabb tünetei jelentkeztek a harmadik éve brüsszeli jutalomüdülésen tartózkodó Jávor Benedeken. „A kormány szereti azt hazudni, hogy a békét támogatja. De nem” – tájékoztat közösségi oldalán a megroggyant zöldember, majd tételesen felsorolja az „oroszpárti” Orbán-kabinet bűneit: „Teljes családok megkínzását és tömegsírba lövését támogatja. Gyerekekkel teli színházak vagy szülészetek lebombázását támogatja. […] Háborús bűnösöket és háborús bűnöket támogat” stb.

Sokat romlott Jávor állapota. Pár évre rá, hogy elfoglalta munkahelyét Budapest brüsszeli kirendeltségének élén, a Mandiner megpróbált utánajárni, mivel múlatja idejét a túlterhelt ökohazafi. (Meg vajon mire költi a pazar iroda évi 34 millióról 112 millió forintra emelt büdzséjét.) Ismeretes, Karácsony Gergely főpolgármester azzal küldte ki molinóábrázatú cimboráját, hogy innovációs és klímaügyekben képviselje a fővárost (bármit jelentsen is ez), plusz lobbizzon azért, hogy a liberálissá szivárványosodott, romkocsmává ittasodott Budapest az Orbán-kormányt megkerülve közvetlenül kaphassa meg az uniós pénzeket. A riportból kiderült, Jávor kiküldött ehelyett inkább a bel- és világpolitika híreinek kommentálásával töltötte napjait, illetve – ha rájött a zöldroham – a magyar kormányzat paksi bővítési tervét kezdte ótvarolni. (Volt, hogy online sajtótájékoztatót celebrált szegény, ahol felszólította a kabinetet, azonnal mondja fel a beruházásról szóló szerződést. Akik tovább erőltetik a projektet, személyi konzekvenciákkal számolhatnak. Nem szeretne a helyükben lenni…) Most itt ez az ijesztő „oroszpárti” kirohanása…

Aggódunk Benedekért.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

  

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Szuper jó a buli baloldalon! Maki Zaj most a miskolci ellenzéki vereség kapcsán támadja Gyurcsányékat

Németországban csicskulás történt: ma már nem nyerne az Olaf Scholz vezette koalíció