in ,

Szorul a hurok – Újabb zaklatási vád Havas ellen, megszólalt egy másik áldozat is

Újabb híresség állítja: őt is szexuálisan zaklatta Havas Henrik.

Újabb zaklatási vád Havas ellen, megszólalt egy másik áldozat is

 

A Baukó Éva állítása után kirobbant botrányt követően most újabb ismert ember jelentkezett, aki a TV2 hírműsorában, a Tényekben állította: őt is zaklatta Havas Henrik. Molnár Anikó azt mondja, vele is évekkel korábban történt az eset, amikor a Havassal közös könyvükön dolgoztak.

Anikó elmesélte, hogy volt olyan, amikor egymás mellett ültek a kanapén, majd Havas megragadta a kezét és a combjára tette.

Ezután azt mondta: „Na, fogja már meg!” – mondta Anikó, később pedig meg is magyarázta, hogy Havas szerinte azt szerette volna, hogy Anikó a nadrágján keresztül simogassa az újságíró férfiasságát.

Máskor Havas ajándékot vett Anikónak, egy vibrátort, amit ő – természetesen – meglehetősen különösnek tartott.

Igazán azonban az verte ki nála a biztosítékot, hogy Havas egy alkalommal búcsúzáskor, minden különösebb előjel nélkül, megcsókolta őt. Anikó úgy érezte, ő mindvégig érzékeltette Havassal, hogy nem fogadja a férfi közeledését, ez azonban – állítása szerint – nem szegte kedvét a Tanár úrnak.

(Blikk)

(888.hu)

ISZONYAT NAGYOT MENT HOLLIK! – Hollik (KDNP) csicskítja Sopronit (Momentum) – A közönség Momentumos része pedig tiszteletlen volt végig (videó)

Ez a 2018-as választások tétje. Mutatjuk…