in ,

ISZONYAT NAGYOT MENT HOLLIK! – Hollik (KDNP) csicskítja Sopronit (Momentum) – A közönség Momentumos része pedig tiszteletlen volt végig (videó)

Péntek este a Mathias Corvinus Collegiumban vitázott Hollik István (KDNP) és Soproni Tamás (Momentum) a civiltörvényről.

Hollik István és Soproni Tamás mcc-ben 2017.12.08. Fotó: Horváth Péter Gyula

Osztályfőnöki órát tartott a Momentumnak Hollik István (PS-videó!)

Péntek este a Mathias Corvinus Collegiumban vitázott Hollik István (KDNP) és Soproni Tamás (Momentum) a civiltörvényről. A józanul és felelősségteljesen gondolkodó néző számára leginkább az észérvek összeütköztetése zajlott a naiv, idealizált elképzelések tömkelegével, megspékelve enyhe kocsmahangulattal. A Momentumban ugyanis, úgy tűnik, nincs gond az összefogással és egymás támogatásával, tekintve, hogy támogatóik a nézőközönségből hangosan vihogtak Soproni Tamás minden kínosan elsütött “poénján”. Legnagyobb szórakozásuk pedig az volt, hogy ordibálva számolják, hányszor hangzik el a vita során Soros György neve. Hollik István észérvekre, tapasztalatokra, számadatokra felépített szembesítő kérdéseire Soproni egyébként egész egyszerűen kitérő válaszokat adott, vagy demagóg panelsorozatot mantrázott, hozzátéve, hogy ők bizony egy XXI. századi párt, igaz azt egyszer sem sikerült megindokolnia, miért is lehetetlenítené el az általuk kifogásolt törvény a civil szervezeteket.

Hollik István és Soproni Tamás vitája. Fotó: Horváth Péter Gyula/PS

Videónkból az is kiderül, miként látja a választások előtt néhány hónappal pártja esélyeit Soproni, aki arról is beszélt a PestiSrácok.hu-nak, hogy változott-e a Momentum véleménye az ellenzéki összefogásról. 

A videót készítette: Szerencsés D. Márton és Ambrus Petra

Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PS

Duplázódó orvosfizetések, megfeleződött elvándorlás – A libsik sivalkodni fognak, és tagadni

Szorul a hurok – Újabb zaklatási vád Havas ellen, megszólalt egy másik áldozat is