in ,

Szita Károly a vidéki Sorosközpontokról – „A biztonságunkat és nyugalmunkat érezzük veszélyben”

Aggodalommal figyelik a polgármesterek mostanában a Brüsszelből érkező híreket

Aggodalommal figyelik a polgármesterek mostanában a Brüsszelből érkező híreket, ugyanis az Európai Unió politikusainak többsége kitart amellett, hogy felső korlát nélkül telepítsenek bevándorlókat az unió országaiba.

„Ezt mi fogjuk megérezni, elsősorban Magyarország és a magyar falvak, mert elsősorban azokba az országokba kívánják betelepíteni a bevándorlókat, ahol egyelőre kevesen vannak” – vélekedett a politikus.

Szita Károly beszámolt arról is, hogy a vidéki nagyvárosokban többszázezer dollár támogatással bevándorlás-szervező irodákat akarnak létrehozni, és már azt is tudni lehet, hogy az első kettőt Debrecenben és Pécsen fogják megnyitni. A politikus hozzátette, ezen irodák feladata, hogy hálózatot szervezzenek. Megjegyezte, ezek a hírek Soros György környezetéből érkező hírek – olvasható a hirado.hu-n.

A polgármester információi szerint a pénzt ezek az irodák már februárban megkapnák, és márciusban meg is kezdődhetnének az akciók. Szita Károly arról is beszélt, hogy Soros György szervezetei többek között már Kaposváron is elkezdték az ilyen jellegű szervezkedéseket.

„Olyan esetben, amikor a képzés, kiképzés, mentor, kapcsolattartás, már februárban ott van a pénz, gyakorlatilag nem kell teljesíteni semmit, aztán márciusban már akciózni kell, akkor az ember nem tud másra gondolni, hogy mi ez a sietség? Hát Soros György szándékát mindenki ismeri, és ez a mostani Brüsszeli csúcson is kiderült, hogy az ő szándéka érvényesül a Brüsszeli többségben is” – fejtette ki Szita Károly.

A teljes cikket ITT olvashatja!
(magyaridok.hu)

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Nem stadion! – 4 hónappal a határidő előtt adta át a Strabag és Belfry az M85-ös új szakaszát