in ,

Szilágyi János hatalmasat sivalkodott – Nekiment a kormánynak: „Lesz*rom Mészáros Lőrincet”

Nem értjük Szilágyi elvtársat

Szilágyi elvtárs interjút adott a Független Hírügynökségnek és valami hatalmasat sivalkodott. Mutatjuk miket hablatyolt össze:

 

Leszarom Mészáros Lőrincet. Tudjuk, hogy rohadt mértékben lopnak, ezt nagyon profin csinálják, de senki meg nem kérdezte még, hogy a Mészáros Lőrinc meg tud-e egy gáztűzhelyet csinálni? Senki nem tudja, hogy miként lett ebből az emberből ilyen iszonyú nagy milliárdos. Ennek még senki nem nézett utána. Hogy ki ez az ember, milyen kapcsolatai vannak, és hogyan csinálja?

 

Amit előad, ez a Kovács Zoltán, meg mások is, az egészen elképesztő. Úgy hívom: Fidesz-duma. Mondd, hol van az a titkos iskola, ahol ezt a Fidesz-dumát tanítják? Akármit kérdezel, csak ezt a dumát kapod vissza.

 

Szilágyi János elmesélte, hogy van egy nagyon híres műsor a BBC-n, Hard talk a neve. Szuper műsornak tartja, kormányfők és híres emberek a vendégei. Kőkemény, aki oda beül, az tudja, hogy mit fog kapni.

Két magyar volt eddig. Kovács Zoltán és Martonyi János. Nem tudott velük mit kezdeni a műsorvezető, pedig mindenkivel tud. Olyan volt számára a két magyar, pedig angolul beszéltek, mintha kínai szöveget hallgatna. Csak a Fidesz dumát nyomták, a kérdéseket mintha meg sem hallották volna.

 

Na, ez is jól kisivalkodta magát. Persze nincs demokrácia és sajtószabadság sem!

Nem a fenéket nincs. Ha Szilágyi elvtárs egy diktatúrában mondana ilyet, jönne a fekete autó. De most nem jön és nem is fog. Akkor meg nem értem mit sivalkodik össze – vissza. Ha pedig leszarja Mészáros Lőrincet, miért beszél róla? Miért nyilatkozik? Érdekes..

 

mindenszo.hu

BRÉKING! – MISKOLCON 60, VESZPRÉMBEN 80 SZÁZALÉKKAL NYERT A FIDESZ

Bayer Zsolt – Két beszédes fotó a Vb-döntőből