in , ,

Szijjártó: Nem elég, hogy Nyugat-Európában párhuzamos társadalmak jöttek létre?

Nem elég, hogy Nyugat-Európában párhuzamos társadalmak jöttek létre a nagyszámú, mindenfajta alkalmazkodásra képtelen, gyökeresen más kultúrából érkező bevándorló miatt?

Nem volt elég az elmúlt két és fél év szomorú tapasztalata? Nem elég, hogy Nyugat-Európában párhuzamos társadalmak jöttek létre a nagyszámú, mindenfajta alkalmazkodásra képtelen, gyökeresen más kultúrából érkező bevándorló miatt? Nem láttunk elég erőszakos cselekményt? Nem volt még elég támadás? Mi kell még, hogy végre New Yorkban és Brüsszelben is szembenézzenek a tényekkel: Európa soha nem látott terrorveszélynek van kitéve?! – írja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Időkben, majd így folytatta:
S ha mindez még mindig nem lenne elég: az ENSZ szerint biztosítani kell, hogy a nemzeti szabályozások a törvénytelen határátlépést közigazgatási kérdésnek, ne pedig bűncselekménynek tekintsék. Ezt a mondatot többször is el kell olvasni ahhoz, hogy elhiggyük: valóban leírták. Tehát az ENSZ véleménye szerint meg kell szüntetni azokat a jogi és fizikai akadályokat (kerítés), amelyek gátolják a bevándorlók átkelését a határokon.

Az ENSZ dokumentuma tényleg támogatja az illegális határátlépést?! Az ENSZ szerint hagyni kellene, hogy terroristák a kényük-kedvük szerint jöjjenek-menjenek országaink között?! Ez felfoghatatlan és elfogadhatatlan. A magyar kormányt a magyar emberek választották meg, a magyar emberek biztonsága számunkra a legfontosabb, ennek megfelelően megvédjük a határainkat, és a lehető legszigorúbban büntetjük az illegális határátlépést. Az az ország, amelyik nem tudja megvédeni a határait, nem ország többé.

(forrás:magyarforum.hu)

Bayer Zsolt – Pillanatfelvétel Európáról

May is beszólt Sorosnak: az emberek már döntöttek