in ,

Szijjártó: a magyar mentőegységek az elsők között érkeztek és az utolsók között távoznak

Szijjártó Péter közösségi oldalán köszönte meg a törökországi mentési munkálatokban résztvevő magyar egységek munkáját.

Szijjártó Péter közösségi oldalán köszönte meg a törökországi mentési munkálatokban résztvevő magyar egységek munkáját. A külgazdasági és külügyminiszter bejegyzésében külön kiemelte, hogy a mi alakulataink érkeztek a helyszínre az elsők között, és az utolsók között távoztak.

Szijjártó Péter közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy az elmúlt napokban 167 magyar kutató-mentő szakember és 29 keresőkutya dolgozott éjt nappallá téve a törökországi tragédia romjai között, ahonnan összesen 35 embert mentettek ki a magyarok. Mint írta, 172 órával vagyunk a katasztrófát követően, a nemzetközi mentési művelet a végéhez közeledik, így a magyar mentőegységek is hazatérnek, az őket segítő nagykövetségi munkatársak pedig Ankarában folytatják a munkát.

 

A magyar mentőegységek az elsők között érkeztek és az utolsók között távoznak. Köszönet és nagyrabecsülés jár mindenkinek, aki életeket mentett!

– zárta bejegyzését a tárcavezető.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult a Budapesten megjelent Antifák miatt ifj. Tényi István

Budapest közbiztonsága is összeomlott – A főpolgármester nyilatkozzon: mostantól félholtra vernek minket, ha terepszínű nadrágban sétálunk Budapesten?