in

Budapest közbiztonsága is összeomlott – A főpolgármester nyilatkozzon: mostantól félholtra vernek minket, ha terepszínű nadrágban sétálunk Budapesten?

Ez az Ön városa, igaz?

Főpolgármester!

 

Nyilatkozzon, ez az „ön” városa, rendszeresen erről beszélt az elmúlt években. Akkor most nyilatkozzon! Az Ön városában lassan közlekedni sem lehet, mert mindent tönkretesz mindenféle hamis ideológia által vezérelve. Az Ön városában tombol a korrupció, el akarják adni a Városházát, drogos baloldali képviselők hülyézik le a magyarokat, mert nem keresünk egy évben 100 millió forintot. Sorolhatnánk, hogyan megy tönkre Budapest, de mi most a közbiztonságról akarjuk önt kérdezni: BUDAPESTEN jelenleg EMBERVADÁSZAT zajlik azok ellen, akik terepszínű nadrágban merészelnek sétálni a fővárosban! Külföldről érkezett, úgynevezett antifa terrorcsapatok terrorizálják Budapestet és önnek egy szava sincs erre, pedig ez az ön városa!

Nyilatkozzon végre! Szólaljon meg, legyen bátor, elő a farbával!

A közbiztonság is kezd összeomlani a fővárosban, sőt, nem kezd, hanem már össze is omlott.

Főpolgármester! Ezentúl, ha valakin terepszínű nadrág lesz Budapesten és úgy merészel kimenni az utcára, azt külföldi terror-csapatok félholtra verik?

Nyilatkozzon!

Hallgatása beszédes!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Szijjártó: a magyar mentőegységek az elsők között érkeztek és az utolsók között távoznak

Közlemény: itt nem lesz Majdan! Videó