in ,

Szerkesztőségi közlemény: az ellenzékre leadott szavazat, kidobott szavazat

Kuka

Az a “vicc”, hogy még az ellenzéki szavazók is tudják, mekkora nagy hitvány gazember ez a Maki Zaj.

A balliberális oldal mindig is tele volt ellentmondásokkal. Ellentmondásos eszmék, ellentmondásos, logikátlan zavaros gondolatok, és ebből következően ugyanilyen politika.

Nézzük meg például a felméréseket, figyeljük meg, hogy mennyien kedvelik Orbánt vs Maki Zajt, és mennyire kedvelik a Fidesz-KDNP-t vs. Moslékot. A számok beszédesek, és ellentmondásosak.

 

Maki vs. Orbán

29 vs. 58 % a jelenlegi állás kb. Ez úgy február óta így van, sőt, Maki helyzete még rosszabbodott.

 

Fidesz-KDNP vs. Moslék

Megoszlanak a kutatási eredmények. Pár % (!) csupán a különbség a két tömb között! PÁR SZÁZALÉK! Ami azt is jelentheti, hogy ha a Moslék jól mozgósít, akkor ez a hitvány gazember, azaz Maki Zaj lesz a miniszterelnök!

 

Látják az ellentmondást? Makit a baloldal szavazók sem támogatják, de mégis befogják az orrukat a bűzt érezvén, és befogott orral szavaznak Makira.

Na, ezt hívják agymosásnak. Tökéletes agymosásnak.

Egyébként pedig mindenki tudja, még a baloldal szavazói is, hogy Maki tönkreverné az országot, háborúba sodorná hazánkat, és eltörölné a rezsicsökkentést, kinyalná az EU valagát, és lebontaná a déli határzárat, a migránsok meg özönlenének. Nem hiszed? Ki akarod próbálni? Ne akard! Mert azt utána már nem tudjuk visszacsinálni.

 

Szóval még a baloldalon is mindenki tud mindent Makiról, ezért is mondjuk, hogy az ellenzékre leadott szavazat, kidobott szavazat! Elvesztegetett 4 év lenne az életünkből.

 

Ők csak a javadat akarják: a házadat, a kocsidat, a pénzedet…

Ne adjuk oda nekik!

 

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Add tovább!

Rendkívüli utcafórumot tartott Makón Orbán Viktor! – Videó

Jellemző: egy szót sem ír a HVG az őket is érintő Anonymus-hangfelvételekről