in ,

“Szeretetország”, mi? Maki Zaj egy szeptemberi beszélgetésen arról beszélt, hogy a Fidesz ellen gyűlölet és összefogás kell

Két hónappal a bukott miniszterelnök-jelölt kijelentése után az MTVA előtti demonstráción a tüntetők egy része gyújtogatni próbált az MTVA székház előtt.

Gyűlölet és összefogás kell – erről beszélt Márki-Zay Péter még szeptemberben a mozgalma által szervezett Mindenki Szabadegyetemén. Márki-Zay a Juhász Péterrel közös pódiumbeszélgetésen azt mondta, amikor a kormány „hazudott a rezsicsökkentésről”, „akkor kell legyen az emberekben egy elemi düh, vagy ahogy a Tóta W. Árpád mondta tegnap, gyűlölet.”

„Gyűlölet és összefogás kell”

Márki-Zay ezután nem határolódott el a baloldali publicistától, hanem leszögezte: „igen, nem szeretet és összefogás kell, hanem gyűlölet és összefogás kell”.

Tóta W. is arra utalt, hogy ha az ember kirabolják, akkor legalább tiltakozzon”

 magyarázta sajátosan a baloldali publicista szavait a volt miniszterelnök-jelölt.

Nyomozás indulhat

Márki-Zay szeptemberi mondatait a Hír TV annak kapcsán idézi fel, hogy a hírek szerint a legutóbbi, pénteki kormányellenes megmozduláson a tüntetők egy része gyújtogatni próbált az MTVA székház előtt. Az ügyben nyomozás is indulhat, ugyanis Tényi István bejelentéssel fordult a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz és a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészséghez. A bejelentő garázdaság vétsége miatt ismeretlen tettes ellen tett bejelentést.

közvetítéseken ugyanis kivehető volt, hogy néhányan a tüntetés kellékeiként használt fáklyákkal nagyobb tüzet próbáltak gyújtani. Ezt a rendőrség egyik munkatársa poroltóval akadályozta meg a képek tanúsága szerint.

Márki-Zay kijelentése az alábbi videóban a 10. perctől látható:

 

 

(mandiner.hu)

 

  

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

 

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Elindult az adok-kapok – Fürjes Balázs válasza Szabó Tímeának

Kövér László bátran kimondta a lényeget: ami most zajlik, az Európa gazdaságának szándékolt tönkretétele