in ,

Elindult az adok-kapok – Fürjes Balázs válasza Szabó Tímeának

Kedves Szabó Tímea!

Nem, azért mert Önök progresszív baloldaliak, nem tehetnek meg bármit.

 

 

„Kedves Szabó Tímea!

Ad 1: a progresszív baloldal képviselői, ahogyan az Egyesült Államokban, vagy általában „nyugaton”, úgy nálunk sem őrzői, hanem korlátozói a szabadságnak, amikor elhallgattatják a nekik nem tetsző véleményeket, vagy éppen meg sem hajlandóak hallani a nekik feltett kérdéseket.

A progresszív baloldal itthon is hiperérzékeny a neki nem tetsző beszédre, véleménynyilvánításra, de önmagával kapcsolatban jóval elnézőbb. Arról a baloldalról beszélünk, amelynek képviselőjeként Ön honfitársainkra a „megdöglesz” kifejezést használja a magyar parlamentben. Meghallgatjuk? Igen, mert szólás- és véleményszabadság van, és ezért a baloldalról érkező ordas kifejezéseket is kénytelenek vagyunk meghallgatni. Aztán szót emelünk ellene, természetesen. De eltörölni, eltaposni, nemlétezőnek tekinteni nem kívánjuk a velünk ellentétes álláspontot képviselőket. Ez minimum-elvárás lenne a baloldaltól is.

Ad 2: Ön egészen elképesztő módon pedofíliával kapcsolta össze Bús Balázst, aki 13 évig volt Óbuda kitűnő polgármestere, tavasszal képviselőjelölt. A Parlament fel is függesztette az Ön mentelmi jogát. Rágalmaiért a bíróságon fog felelni. Másodfokon is, merthogy első fokon már elmarasztalták Önt. Jogerős felmentő ítélet birtokában kioktathat, és még elnézést is kérek. Ha pedig elítélik, viselnie kell hamis rágalmai következményeit.

Nem, azért mert Önök progresszív baloldaliak, nem tehetnek meg bármit. Legalábbis Magyarországon. És nem, a szólásszabadság nem a baloldal privilégiuma. Mi bárkivel szemben meg fogjuk védeni az Önök szabadságjogait is, de Önöknek sem fogjuk hagyni, hogy elvegyék a miénket. Ez a világ nem itt van. Pontosabban, annak a világnak itt már rég vége, és nem fog visszatérni. Bármennyire is sajnálja ezt a progresszív dollárbaloldal.”

– írja Fürjes Balázs.

 

  

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

 

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Feljelentették a közmédiánál gyújtogató tüntetőket

„Szeretetország”, mi? Maki Zaj egy szeptemberi beszélgetésen arról beszélt, hogy a Fidesz ellen gyűlölet és összefogás kell