in ,

Szentesi Zöldi László Makiról: hülye és amatőr

Márki-Zay soha nem lesz ennek az országnak a miniszterelnöke

„A politikus minden esetben előnyösen mutatkozik. Nem megy bele olyan helyzetbe, ahol nevetségesnek tűnhet. És nem vitatkozik spontán módon negyedóráig senkivel az utcán. A profi politikus közelébe sem juthat egy bátor mikrofonos sem.

Az amatőr politikus mindenkit meg akar győzni, fossa a szót, összevissza hadar, erőszakosan ismételget, elindul, megáll, néha sérteget, ugyanazokat a szavakat használja, képtelen túllépni a helyzeten.

Vagyis az ilyen politikus nem teljesen normális. Vagy ha normális, borzasztóan amatőr. Nem tudom, melyik a nagyobb csapás a politikusnak.

Ma megnéztem ezt a videót (Bohár-Maki vita videó, ahol Maki arról beszél, hogy elfáradt. mindenszo szerk. megjegyzés) megnyugodtam egy kicsit.

Márki-Zay soha nem lesz ennek az országnak a miniszterelnöke. Teljes képtelenségnek tartom, hogy ezekkel a szerény képességekkel, ennyi ésszel megválassza őt Magyarország többsége. Az ilyen ember veri a gyerekeit, leordítja a beosztottjait, nem fogad el tanácsot senkitől, nyomul előre ész nélkül.”

 

Szentesi Zöldi László

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Rezsicsökkentés – Magyarországot másolják: befagyasztják a háztartási áram árát Szlovákiában

Csekk Katalin és Donáth Kacsa hallgat: még magyar középiskolában tett érettségije sem volt Hajnalnak, amikor már közgazdászként hivatkozott magára