in ,

Szavazzon a leghülyébben néző politikusra!

Lehet szavazni

Nap mint nap látni a hazai politikusokat, és néha az az érzésünk, hogy egyesek direkt néznek olyan hülyén, ahogy. Többségük természetesen nem tehet róla, de vannak delikvensek, akik nagyon igyekeznek!

Ezért most szavazást indítunk! Szavazzon a leghülyébben néző politikusra!

 

Íme a versenyzők:

 

Jakab Péter

Tekintete egy 3-4 éves naív kisgyermekével egyenlő. Tartunk tőle, hogy az értelmi képessége is ugyanezen a szinten megrekedt.

 

Kunhalmi Ágnes

Ezt a tekintetet nem tudjuk mi okozta. Lehet, hogy egy este bent felejtett vibrátor okozott neki örömet, netán Orbán Viktortól kapott akkora szellemi kokit és sallert, hogy Kunhalmi lefagyott mint egy windows 98.

 

Rig Lajos

A Jobbikos képviselő állapota a parlamentben ezen pillanatban súlyos lehetett. Tekintete többnyire felfele ívelő, égre néző volt, látszólag virtuális legyeket kergetett, de az is lehet, hogy bizonyos SZKSZ (Szintetikus KutyaSzar) hatására a feje körül szárnyas csillámpónik keringtek.

A drog rossz, értem? - üzeni a Fidelitas Rig Lajosnak (VIDEÓ) - PestiSrácok

 

Dobrev Klára

Őt nem kell bemutatni.Tekintete Bulgáriából származik. Alant látható fotó vetekszik egy bulgár sikátorlakó tekintetével, olyan sikátoré, amit normális ember éjjel elkerül.

 

Gyurcsány Ferenc

Klári felesége. Ő feri. Egy Jobbikos politikus másfél éve úgy nyilatkozott a Hír Tv-nek, hogy “Nem lehet vele tárgyalni, mert folyton részeg.”. Ezen kijelentést mi sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk. A fotón mindenesetre már nem volt szomjas. A hatást keltő folyadék összetételét nem tudjuk, ezt olvasónkra bízzuk.

 

 

Kérjük kedves olvasóinkat, hogy a leghülyébben néző politikusra kommentben szavazzon!

 

Köszönjük! Szavazás indul!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Nem stadion – Akár negyven százalékkal is emelkedhet a fiatalok fizetése

Trump: Vissza fogjuk venni Amerikát hamarosan