in ,

Szabó Tímea megbuggyant: Orbán Viktor adja vissza a diplomáját!

Szabó Tímeával valami baj van

Valami baj van Szabó Tímeával! Lehet, hogy megcsípte a hülyebogár?

 

Így ír a képviselőnőről a demokrata.hu

Szabó Tímea azt követeli a magyar kormányfőtől, adja vissza a diplomáját.

Szabó Tímea sajtótájékoztatója elején szomorúan megemlékezett a CEU-ról is. A politikus szerint Orbán Viktor nem tűri a szabad gondolkodást, ezért történik a Magyar Tudományos Akadémiával (MTA) az, ami.

„A Párbeszéd fel van háborodva az akadémia miatt”

– hangsúlyozta, kiemelve, a Párbeszéd kezdeményezésére az ellenzék és az akadémiai dolgozók az Alkotmánybírósághoz fordulnak az MTA kutatóhálózata ügyében.

A törpepárt női vezetője felszólítással is készült a Karácsony Gergellyel közösen tartott sajtótájékoztatójára. Szabó Tímea azt követelte, a kormánypárti képviselők – ahogy külön kiemelte, Orbán Viktorral az élen – adják vissza a diplomájukat:

„Orbán Viktor és azok a Fidesz-KDNP-s képviselők, akik akár jogi diplomát szereztek, akár valamilyen doktori fokozatot szereztek, amikor ezt megtették, akkor ők felesküdtek arra, hogy megvédik a tudomány szabadságát és kiállnak a szabad gondolkodás mellett. (…) Ők nem tettek a tegnapi napon mást, mint hogy megszegték ezt az esküjüket. Miután megszegték ezt az esküt, a Párbeszéd nevében mi azt követeljük, hogy ezek a képviselők, többek között Orbán Viktor is, adják vissza a diplomájukat.”


Eddig a hír. A jelek szerint Szabó Tímeát tényleg megcsípte a hülyebogár.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Új egészségügyi intézmény épül a főváros egyik legforgalmasabb részén – Az ellenzék hallgat

Tarlós: “Az Aranybullát és az ősiség törvényét is szeretném átírni, mindezt annak idején már lemutyiztam II. Endrével.”