in , ,

Szabó Tímea még a védőmaszkot is sajnálta a kárpátaljai magyaroktól! Videó

Emlékszünk?

Ez 1 éve történt!

 

Szabó Tímea, a nullaszázalékos Párbeszéd frakcióvezetője a határon túli magyaroknak és a nyugat-balkáni országoknak küldött magyar egészségügyi adományokat bírálta napirend előtti felszólalásában, de mondandóját nem tudta befejezni.

 

Videó:

 

„Orbán Viktor egy hónapja nem meri idedugni a képét” – kezdte felszólalását a képviselő asszony a tőle megszokott hangnemben.

Szabó Tímea azt állította, nem tudják, hová kerülnek az egészségügyi szállítmányok, amelyeket Szijjártó Péter ismertet hétről hétre. Majd a gyurcsányi eszmékhez hűen nem hagyta ki az alkalmat, hogy belerúgjon a határon túli magyarokba:

„Viszont azt halljuk, hogy Kolozs megyében kaptak 21 ezer maszkot, Maros megyében 60 ezret, Beregszászban, Csíkszeredában, Kovászna megyében, Zilahon, Horvátországban, Macedóniában…”

– bírálta a balkáni szövetségeseinknek adott adományokat is, amelyek egyébként eltörpülnek Magyarország sok tízmilliós készleteihez képest.

Felsorolását azonban nem tudta végigmondani, mert a fideszes és KDNP-s képviselők megtapsolták a Magyarország által nyújtott segítséget.

„Tapsoljanak csak! Tapsoljanak, csakhogy ezekben az országokban… Megvárom…” – mondta, ám a tapsvihar csak nem akart elcsendesedni. A párbeszédes képviselő folytatta volna a vagdalkozást, azonban időközben lejárt az ideje, és Kövér László kikapcsolta a mikrofonját.

„Köszönöm, képviselő asszony, sajnos az ön által kiváltott viharos tetszésnyilvánítással nem tudtam mit kezdeni”

– mondta a házelnök, miközben Szabó Tímea ordibált.

– írja a demokrata.hu


 

Így állt Szabó Tímea már akkor is a kárpátaljai magyarokhoz.

Őt pedig azóta sem látjuk az ukrán-magyar határon.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Salvini is megszólalt: köszönet jár Magyarországnak!

Orbán Viktor felesége Kárpátalján segít, Dobrev pedig otthon, a fotelból okoskodik – Dobrev viselkedése undorító