in , ,

Orbán Viktor felesége Kárpátalján segít, Dobrev pedig otthon, a fotelból okoskodik – Dobrev viselkedése undorító

Ez a különbség

Hőbörögnek, tüntetgetnek, vonulgatnak bankok, tévészékházak elé, ruszofób nyilatkozatokat tesznek, nyalják az ukrán vezetés magyarellenes valagát. Ez ma az ellenzék összefoglalva.

A valódi menekült ukránokon, és a kárpátaljai magyarokon persze nem segítenek, ezek csak pofáznak, és várják, hogy hátha ölükbe hullik a hatalom.

Eközben Orbán Viktor irányítja, koordinálja az ország biztonságát, felügyeli a menekültek befogadását, nyugalomra int, higgadt interjúkat ad, egyszóval felelős miniszterelnökként viselkedik. A miniszterelnök felesége pedig Kárpátalján van, ergo saját testi épségét veszélyezteti, hiszen egy háborús övezetben van!

És mit csinál Dobrev? Az idegenszívű bolgár nő nem megy a határra, nem segít, csak hergel. Hergeli a DK-s szektásokat, kiabál, tüntetéseken hangzatos szólamokkal uszít. Dobrev! Ha ennyire jó ez a háború Neked, irány az ukrán front! Nyomás! Nem fogsz hiányozni.

 

Ez a különbség. Az ellenzék hőbörög, uszít, akár háborúba is sodorhatja Magyarországot, míg a kormány dolgozik, menti, ami menthető.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Szabó Tímea még a védőmaszkot is sajnálta a kárpátaljai magyaroktól! Videó

Jakab Péter feladta a politikát? Gitárt ragadott – Zenésznek áll?