in ,

Szabad ország, szabad egyetem, szabad ürülék

Hogy történhet meg ilyesmi egy egyetemen???

Immáron több mint 50 napja a nemzetközi NGO-k, és a hazai ellenzék által felhergelt SZFE hallgatók blokád alatt tartják egyetemüket.

A blokád teljesen illegális, jogszerűtlen, sőt törvénytelen, konkrétan bűncselekményt követnek el. A beszari magyar rendőrség, és a túlságosan is óvatos belügyminiszter természetesen nem tesz semmit, ami szerintünk, jobboldaliak, nemzetben gondolkodók szerint elfogadhatatlan. Hova vezet az, ha a nemzetközi média és a politikai nyomás miatt már a szükséges döntéseket sem hozza meg a magyar rendőrség?

De térjünk vissza magára az egyetemre. A minap az origo.hu -n olyan fotók láttak napvilágot, amitől az embernek hányingere támad. Kosz, mocsok, és ürülék az egyetem épületében. Ezért mi bejelentést tettünk az egészségügyi szerveknél, választ 24 óra elteltével még nem kaptunk:

Bréking! Járvány és fertőzésveszély miatt bejelentést tett a mindenszo.hu az SZFE-ben uralkodó állapotok miatt

 

Amennyiben az élelmiszerbiztonsági, a népegészségügyi szervek, és egyéb, a fertőzésektől és járványtól óvó hivatalos állami szervek képesek fertőtleníteni épületeket, otthonokat, iskolákat, bezárni az egészségre veszélyes vendéglátó egységeket, úgy miért nem tesznek lépéseket az SZFE-ben uralkodó áldatlan állapotok ellen? Mert mit szól majd a politika? Mit szól majd a nemzetközi média? Merthogy provokálnak minket az SZFE üggyel, az világos, de feláldozzuk a politikai csatározás hadszínterén a magyarok egészségét?

 

Nincs ez rendben. Nagyon nincs ez rendben!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Politikai leszámolással fenyegetőzik a Momentum elnöke

Ordibálás volt a Hír Tv-ben + Az év vicce! Szakonyi szerint az SZFE tüntetés pártsemleges volt! Plafon nem szakadt rá?