in , ,

Svéd és német elvándorlás van! Magyarországra menekülnek!

A sajtó hallgat

Svédországban olyan szinten elszabadult a migránsbűnözés, hogy már maga a svéd kormány is elismerte, hogy nagyon rossz a helyzet. Göteborgban pl. már párhuzamos társadalmak létrejöttéről beszélnek. Az ott élők elmondása szerint 40 migránsbanda tartja rettegésben Svédországot. Drámaian megnőtt az erőszakos bűncselekmények száma, a svéd sajtó persze próbálja jelentéktelennek feltüntetni a kegyetlen erőszakot. Más svéd nagyvárosokban ugyanez a helyzet. Az ország élhetetlenné vált.

Most már nemcsak a Svédországban élő magyarok, hanem Svédországban élő svédek is elhagyják élhetetlen hazájukat! És egyik fő célpontjuk Magyarország. Azért Magyarország, mert itt biztonság van. Más svédek még kivárnak, és egyenesen azt jelentik ki, hogy csak akkor jönnek, ha Orbán Viktor nyer 2022-ben. Németországban egyébként ugyanez a helyzet. A német lakosok (és nem migránsok) már a Balaton környékén is számos ingatlant megvásároltak, mert ott békében, és biztonságban tudnak élni. Van olyan német család pl., aki már több éve hazánkban él, és az Alföldön kezdtek állattartásba. Korábban semmilyen kapcsolatuk nem volt Magyarországgal! A család megtanult magyarul, és minden pénzüket itt, Magyarországon fektették be.

Nyugaton tehát a helyzet olyan szinten eldurvult, hogy egyre több német, és svéd fogja elhagyni hazáját, és akár hozzánk letelepedni. Erről persze a baloldali sajtó hallgat, hallgat itthon, és nyugaton is.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hivatalos: a baloldali pártok külön-külön erősebbek, mint együtt

Hoppá! Orbán megbuktatása érdekében külföldi ügynökök is segíteni fogják az ellenzéket 2022-ben! Videó