in ,

Sváby botrány – „B.sszál otthon a férjeddel”, ilyen trágárul beszél egy nővel Sváby András

Nem tudta a kettős beszédével lebukott Napló-riporter, hogy pusztán egy vicces átverés, ezért példátlanul trágárul és agresszíven beszélt egy nővel

Nem tudta a kettős beszédével lebukott Napló-riporter, hogy pusztán egy vicces átverés, ezért példátlanul trágárul és agresszíven beszélt egy nővel. Mutatjuk a felvételt.

Megdöbbentő hangfelvétel jutott az Origo birtokába, amelyen Sváby András, akiről az elmúlt napokban egy botrányos Facebook-beszélgetés került nyilvánosságra, ahol felfoghatatlanul ocsmány stílusban beszél egy halott idős asszonyról, egy ártatlan telefonos viccre, olyan stílusban reagál, mintha részegen, egy kocsmában, alkoholista ivócimboráival hörögne  jó néhány feles után.

 

Sváby AndrásForrás: MTI/Nándorfi Máté

A hangfelvételen egy udvarias női hang beszél arról, hogy túl hangosan ugat a kutyája, Sváby erre nem is próbál udvariasan vagy viccesen reagálni, ehelyett a

mondja tovább a hülyeségeit

nem kéne inkább a k.rva anyáddal foglalkozni, te idióta

b.sszál otthon a férjeddel

fordulatokkal próbálja irányba terelni a beszélgetést.

A magáról „az intelligens és kisemberek pártján álló hírműsorvezető” hazug imázst mindig szívesen mutató Sváby újra és újra bizonyítja, hogy mennyire közönséges valójában az álarc mögött.

Mint eléggé közismert, van egy telefonon alkalmazás, amikor valaki felhívhatja a szomszédját vagy ismerősét, és ártalmatlanul megvicceli. Sváby András nem értette meg, hogy egy viccről van szó, és példátlan trágárságokkal kezdett szidni egy nőt. Ismét megmutatta valódi arcát. A képmutató Sváby-Vujity-féle Napló, a hazug, kettős beszéd riporterei a hét elején buktak le, amikor nyilvánosságra került munkahelyi levelezésük. A nyilvánosság előtt mindig védett Soros György édesanyjáról elképesztően közönséges és aljas trágárságokat mondtak, egy idős, halott asszonyon viccelődtek.

Itt hallható beszélgetés:

 

 

(forrás:www.origo.hu)

Jó hír a magyaroknak – Lemondott a Momentum elnöksége – A csicskapárt is megy a levesbe?

Végnapjait éli az MSZP – A teljes csicskulás előtt van a párt