in ,

Soros hálózata durván beszállt a választási kampányba

Orbán Viktor: A Soros-féle hálózat benevezett a választási kampányba

Soros hálózata beszállt a választási kampányba

Orbán Viktor: A Soros-féle hálózat benevezett a választási kampányba
Orbán Viktor szerint a magyar jövő szempontjából most a legfontosabb a bevándorlás kérdése, határaink megvédése, ezt bizonyítja a nemzeti konzultáció sikere is. A miniszterelnök úgy látja: a felső korlát nélküli bevándorlás Magyarországra kényszerítése érdekében a spekuláns mozgósítja nemzetközi hálózatát, civil szervezetei a tavaszi országgyűlési választás kampányában pártként fognak működni.

A Soros-féle hálózat benevezett a magyar választási kampányba – mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. A miniszterelnök úgy fogalmazott: a Soros-hálózat pártszerűen működik, el akarja mozdítani és meg akarja gyengíteni azokat a kormányokat, amelyek fellépnek a muszlimok betelepítése ellen. A kormányfő ezért arra számít, hogy Magyarországon a spekuláns hálózata propagandát fog folytatni, meg fogja erősíteni a civil szervezeteket, emberek százait és ezreit fogja fizetni, a választás időpontjára pedig úgynevezett civil központokat fog létrehozni az ország különböző részein, amelyek pontosan úgy működnek majd, ahogyan a kampányban a pártok szoktak.

Orbán Viktor azt is mondta, Soros György az Európai Parlamenten (EP) már átvitte az elképzelését, ahonnan megindult a nyomás az Európai Tanács irányába, hogy az uniós miniszterelnökök is erősítsék meg az EP döntését, és kezdődjön meg a betelepítés. A miniszterelnök úgy érvelt: a magyar kormánynak onnantól kezdve kellett foglalkoznia Soros Györggyel, hogy „hatalmas gépezete […] egyszer csak befogta a látómezejébe a bevándorlás kérdését”, a pénzügyi spekuláns pedig közzétette tervét, és annak végrehajtása érdekében mozgósította hálózatát. – Ez innentől kezdve Magyarország léte, nem léte típusú kérdés – jelentette ki a miniszterelnök, aki szerint Soros Györgynek sosem a száját kell nézni, hanem mindig a kezét, mert a spekuláns olyan ember, aki tehetségesen lyukat beszél az ember hasába.

Fotó: MTI/Philippe Buissin

Saját bevallása szerint a tőzsdespekuláns jobban tudott együttműködni a kommunistákkal, mint a mostani kormánnyal

– A Soros-hálózat le akarja bontani a kerítést, nem akarja, hogy a nemzeteket határok válasszák el, azt akarja elérni, hogy a magyarok örüljenek az övékétől különböző kultúrájú emberek érkezésének, és adjanak nekik pénzt – fejtette ki, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy „mi egy másik jövőt akarunk”. – Ezért az állam minden lehetséges eszközét hadrendbe kellett állítani, ennek része a Soros-gépezet összetételéről, működési rendjéről, befolyásáról szóló titkosszolgálati jelentés is – közölte.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A miniszterelnök szerint a bevándorlás problémája nemzeti ügy

Idézte a jelentésben szereplő egyik dokumentum mondatát: a Nyílt Társadalom Alapítvány tavaly augusztusi jelentése szerint támogatták a migráció területének befolyásos szereplőit, beleértve az agytrösztöket, politikai elemző központokat, a civil társadalom hálózatait, hogy alakítsák a migrációs politikát, befolyásolják a migráció szabályozását meghatározó folyamatokat. A Soros-terv létéről szóló vitát Orbán Viktor olvasási problémának minősítette, hiszen – mondta – maga Soros György tette közzé azt a dokumentumot, amelyet tervnek nevez.

A pénteken lezárult nemzeti konzultációról szólva a miniszterelnök megjegyezte: az eddigi konzultációk közül a mostani a legsikeresebb, amiből az következik, hogy az emberek szerint ez a kérdés a leginkább húsba vágó, a jövő szempontjából a legfontosabb. – A bevándorlás pedig nem pártkérdés, hanem nemzeti ügy, hiszen ha beengednék a migránsokat, nemcsak a fideszeseknek kellene együtt él­niük velük, hanem minden magyarnak – mondta.

Arra a felvetésre, hogy az EP-képviselők közül többen is szorgalmazzák az uniós források megvonását Magyarországtól a bevándorlás ellenzése miatt, a kormányfő úgy reagált: minden ilyen javaslat szemben áll az Európai Unió alapszabályaival, ráadásul az EU hétéves költségvetését egyhangúlag kell elfogadni.

(magyaridok.hu)

Hova süllyednek még? – A Jobbik a papokat is kihasználja, becsapja – Becsapta a tiszafüredi plébánost a Jobbik

Extrém szopóágon a Jobbik – Úgy bezuhant, hogy öröm nézni