in , ,

Soros fia Belg­rádba ment. Közben meg­gya­láz­ták a ma­gyar kö­vet­sé­get

Soros György trón­örö­kö­se­ként Belg­rádba lá­to­ga­tott Alex Soros. Ezzel szinte egy idő­ben a hét­vé­gén, meg­gya­láz­ták Ma­gyar­or­szág belg­rádi nagy­kö­vet­sé­gét. Halál a fa­sisz­tákra! – hang­zott az egyik fi­gyel­mez­te­tés.

Soros György trón­örö­kö­se­ként Belg­rádba lá­to­ga­tott Alex Soros. Ezzel szinte egy idő­ben a hét­vé­gén, meg­gya­láz­ták Ma­gyar­or­szág belg­rádi nagy­kö­vet­sé­gét. Halál a fa­sisz­tákra! – hang­zott az egyik fi­gyel­mez­te­tés.

 

A homlokzatra anarchista jelképeket és feliratokat festettek. Többek közt ezt: Szabadságot Ahmed H-nak, illetve: Halál a fasisztákra!

A szír férfi az a terrorizmus vádolt bevándorló, aki 2015 szeptemberében egy hangosbeszélőn keresztül kerítésbontásra és a rendőrök megtámadására uszította a határon felgyűlt migráns tömeget. Helyi források a rongálás mögött Soros György által finanszírozott civil szervezet aktivistáit gyanítják.

A Soros György pénzelte szervezetek többször is tüntettek Ahmed H. szabadon bocsátása érdekében.

Sajátos egybeesés, hogy a hétvégén Belgrádba érkezett és  ma a köztársasági elnökkel is találkozott Alex Soros, a spekuláns fia, akit apja már az Európai Parlamentben is örököseként mutatott be.

A rongálás szombaton éjszaka 23 óra körüli időben történt – tudta meg a Pesti Srácok. A gyalázkodó, illetve Ahmed H. szabadon bocsátását követelő feliratokat vasárnap reggel az épületben lakó külképviseleti munkatársak fedezték fel. Azonnal értesítették a szerb belügyminisztérium Diplomáciai Védelmi Osztályát valamint feljelentést tettek.

A rendőri helyszínelést követően a feliratokat az utcafrontról eltávolították. Az elkövetők az alábbi szövegeket festették a követség homlokzatára:

„Szabadságot Ahmed H-nak!” „Röszke11!” „Smrt fašizmu!” „Free Ahmed H. now!” „Fasisztákat szolgáltok!!!”

Ahmed H. pere, aki a magyar hatóságok terrorizmussal vádolnak október végén indult újra. A röszkei incidenskor készült videó felvételek igazolják, hogy Ahmed H. nem csak lázította a tömeget, hanem erőszakot alkalmazott a határt védő rendőrökkel szemben. Különböző eszközöket is dobott az egyenruhások felé.

(ripost.hu)

Gulyás Gergely: Soros frontális támadást indított Magyarország ellen

Sebestyén Balázs miatt tört ki a háború az RTL és a TV2 között – Sebestyén azt mondja magáról, hogy ő lojális: Igen, kivéve a Rádió 1-hez