in , ,

Soros-csicska ellenzék – Karácsonyék az Európai Parlamentben is a Soros-terv végrehajtását segítik

Karácsony Gergelyék az Európai Parlamentben (EP) is a Soros-terv végrehajtását segítik, mindig a migráció mellett szavaztak – jelentette ki portálunknak Halász János, kedden

KARÁCSONYÉK AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN IS A SOROS-TERV VÉGREHAJTÁSÁT SEGÍTIK

A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője eddig minden migránspárti jelentést megszavazott, tizennégy alkalommal állt eddig a migráció mellé a magyar emberek érdekei helyett.

„EGYRE BIZONYOSABB, HOGY KARÁCSONY SOROS GYÖRGY MINISZTERELNÖK-JELÖLTJE, HISZEN HEMZSEGNEK KÖRÜLÖTTE SOROS EMBEREI ÉS BRÜSSZELBEN IS A SOROS-TERV VÉGREHAJTÁSÁN DOLGOZNAK.”

„Karácsony Gergely embere itthon is elsőként támadta meg a bíróságon a kormány kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazási kezdeményezését” – mutatott rá a fideszes politikus, hozzátéve: Jávor rögtön a bevándorlási válság kezdetén nyilvánvalóvá tette, hogy a migránsok betelepítése mellett áll, ő már 2015 szeptemberében megszavazta Brüsszelben a kötelező kvótát.

Halász János idézte a Párbeszéd EP-képviselőjének írását, melyben Jávor azt fejtegette, hogy „a tagállamok között a menedékkérők igényeit messzemenőkig figyelembe vevő, automatikus elosztási rendszert kell létrehozni, hosszútávon pedig meg kell teremteni a legális és biztonságos utat”. Ezt képviseli tehát Karácsony embere – jegyezte meg. A Párbeszéd EP-képviselője 2016 júliusában támogatta a Magyarországot megbüntető EP-javaslatot is – tette hozzá.

A Fidesz-frakció szóvivője emlékeztetett arra is, hogy 2017 áprilisában, majd májusában is újabb migránspárti jelentéseket szavazott meg, ugyanakkor tavaly októberben nem támogatta Jávor a határvédelem megerősítését szolgáló kezdeményezéseket.

Karácsony Gergely EP-képviselője tavaly novemberben is megszavazta a kötelező, felső határ nélküli betelepítési kvótát – hívta fel a figyelmet. Egyre bizonyosabb, hogy Karácsony Soros György miniszterelnök-jelöltje, hiszen hemzsegnek körülötte Soros emberei és Brüsszelben is a Soros-terv végrehajtásán dolgoznak – húzta alá a kormánypárti politikus.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

Jobbikos szopóroller – Szakadhat a vásárhelyi Jobbik, nem akarnak Gyurcsányékkal együttműködni

Botrány van az MSZP-ben a kongresszus miatt – Sivalkodnak az MSZP-sek Karácsony miatt