in , ,

Soros 18 milliárd dolláros hálózata minden fronton, minden eszközét bevetve támad Magyarország ellen

A Fidesz szerint a Magyarország elleni forgatókönyv részeként a brüsszeli Soros-katonákon, valamint a pénzen megvett magyar és nemzetközi sajtón keresztül is támadás indul Magyarország ellen a migránsok kötelező befogadásának elutasítása miatt.

A Fidesz szerint a Magyarország elleni forgatókönyv részeként a brüsszeli Soros-katonákon, valamint a pénzen megvett magyar és nemzetközi sajtón keresztül is támadás indul Magyarország ellen a migránsok kötelező befogadásának elutasítása miatt.

Az amerikai milliárdos hálózata a hamarosan meginduló uniós költségvetési tárgyalásokat befolyásolva is nyomást akar gyakorolni a magyarokra. November 30-án pedig New Yorkban egy Magyarországot lejárató meghallgatás lesz, ahol az állítólag üldözött Soros-egyetem mellett a nemzeti konzultációról is szó lesz.

 

A Fidesz szerint „példátlan külső támadás” indult Magyarország ellen Soros György vezetésével.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint Soros György és képviselője is arról beszélt, hogy ellenkampányt indítanak a nemzeti konzultáció miatt.

Teljesen egyértelmű, hogy nyíltan befolyásolni akarják a magyarországi választások kimenetelét annak érdekében, hogy elmozdítsák az Orbán-kormányt és egy bevándorláspárti ellenzéki kormányt ültessenek a helyére”

– fogalmazott Hidvéghi Balázs, aki szerint óriási erők és pénzek mozdulnak most meg Magyarország ellen, és minden erőre szükség lesz ahhoz, hogy

ellent tudjunk állni ennek a nyomásnak és meg tudjuk védeni az országot”.

Soros György nemrégiben 18 milliárd dollárt, azaz 4700 milliárd forintot utalt át alapítványi hálózatának annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudja „átverni akaratát”, és érje el céljait. Soros ebből az összegből fogja finanszírozni a Magyarország lejáratásáról szóló kampányát”

– tette hozzá a politikus.

Majd elmondta: az is kiderült, hogy az üzletember már a 2014-es európai parlamenti (EP-) választási kampányba is beszállt 6 millió dollárral, és ennek harmadát a magyar választás befolyásolására használta.

Hidvéghi Balázs szerint a mostani Magyarország elleni kampányában Soros szemmel láthatóan beveti a hálózata összes szereplőjét. Az ügynökszervezeteit, az alapítványait és a brüsszeli Soros-szövetségeseket egyaránt.

A milliárdos spekuláns ráadásul Magyarország ellen hangolja még „a zsebében lévő” európai és magyarországi parlamenti képviselőket is, akik „kórusban támadják” a magyar bevándorláspolitikát, a határvédelmet és a nemzeti konzultációt.

Kitért arra, hogy az EP egyik bizottságában Magyarország elleni jelentés készül, ez „a Soros-jelentés”. Ennek keretében december 7-én meghallgatást szerveznek Magyarországról, ahol nyilvánvalóan jelen lesznek a Soros által pénzelt szervezetek képviselői, hogy összehangoltan támadják Magyarországot .

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott:

Soros Magyarországra uszítja „az általa kitömött” külföldi és magyarországi médiumokat, és a hírek szerint magyarországi ügyvédjeit is magához rendelte már, hogy egyeztessék a következő lépéseket.”

A fideszes kommunikációs igazgató azt is elmondta még, hogy a Soros-hálózat számos magyar kormány elleni lépést tervez a közeljövőben:

A Magyarország elleni forgatókönyv része az is, hogy befolyásolni akarják a hamarosan meginduló uniós költségvetési tárgyalásokat annak érdekében, hogy ezáltal is nyomást gyakoroljanak az országra, hogy az változtasson bevándorláspolitikáján. De arról is érkeznek hírek, hogy november 30-án New Yorkban egy Magyarországot lejárató meghallgatás lesz, ahol „a Soros-egyetem” mellett a nemzeti konzultációról is szó lesz.”

Hidvéghi Balázs úgy összegzett: a példátlan külső támadás ellen csak összefogással lehet védekezni. Minél többen mondanak véleményt a Soros-tervről és bevándorlásról, annál erősebb lesz Magyarország az előtte álló politikai küzdelemben – hangoztatta a fideszes politikus.

Megköszönte azoknak, akik már kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet, és azt kérte, hogy a konzultáció lezárultáig lévő egy hétben minél többen mondjanak véleményt a Soros-tervről.

Hidvéghi Balázs kapott kérdést arról, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos LMP-s politikusok betekinthettek a nemzeti konzultáció kérdőíveinek feldolgozásába és úgy látták, nem érkezhetett annyi kérdőív vissza, mint amennyit mondanak. A kommunikációs vezető azt mondta:

Úgy tűnik, „Ron Werber ismét aktivizálta magát”, és a két LMP-s azt mondta el, amit a kampánytanácsadó leírt nekik. Szerinte az LMP nemcsak azokba az emberekbe rúgott bele, akik feldolgozzák az íveket, hanem abba a most már közel 2 millió emberbe is, aki részt vett a konzultációban. Annyiban ez egyáltalán nem meglepő – folytatta –, hogy az LMP támogatja a Soros-terv végrehajtását, EP-képviselőjük minden, a bevándorlást elősegítő javaslatot megszavazott Brüsszelben.”

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy az íveket a Miniszterelnöki Kabinetiroda kezeli, amely a törvényi előírásoknak megfelelően jár el. Az LMP most csupán minden alap nélkül azzal próbálkozik, hogy hiteltelenítse a nemzeti konzultációt – jelentette ki.

 

(Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Nálunk is tarol a fekete péntek – Biztos azért, mert Magyarországban akkora a mélyszegénység

Szijjártó: nem áldozzuk fel a kárpátaljai magyarokat a világpolitika oltárán