in ,

Soproni Tomcsi közel a bukáshoz? Csicskulás Terézvárosban?

Repedezik az ellenzéki koalíció Terézvárosban

Soproni Tamás momentumos polgármester diktatórikus döntéshozataláról beszél a terézvárosi önkormányzat MSZP- és DK-frakcióvezetője.

Antidemokratikus állapotokról ír Szilágyi Erika MSZP-s és Kecskés Balázs DK-s frakcióvezető a terézvárosi városháza kapcsán. Erről egy levélben írnak, melyet Soproni Tamás momentumos polgármesternek írtak, ám elküldtek valamennyi frakcióvezetőnek. A levél a Fidesz közösségi oldalán jelent meg.

A baloldali politikusok felidézik: a veszélyhelyzet kihirdetésekor Soproni volt az, aki a képviselők támogatását kérte a került irányításában, mert azt hirdette, nem akarja diktatórikus módszerekkel meghozni a döntéseket. A két frakcióvezető hangsúlyozza, hogy ebben a Fidesz is partner volt. A levél írói szerint ezt a megegyezést rúgta fel a momentumos polgármester.

Elképesztően méltatlan ránk, képviselőkre nézve, hogy csak addig érdekel téged ez a fajta mechanizmus, amíg minden úgy alakul, ahogy szeretnéd”

– áll a levélben, s mint a frakcióvezetők írják, „méltatlan a terézvárosiakra nézve, mert kifelé a demokratát kommunikálod, de velünk szemben egyedüli döntéshozóként lépsz fel”.

A levelet a VI. kerületi Fidesz is kommentálta közösségi oldalán, mint írják, „Soproni Tamás egy látnok, ezt be kell vallanunk”. Emlékeztetnek, hogy a Momentum politikusa korábban moslékhoz hasonlította az ellenzéki összefogást, ennek ellenére 2019-ben Terézvárosban létrehozta a koalíciót a Momentummal, az LMP-vel, a Párbeszéddel, a DK-val, az MSZP-vel és a Jobbikkal.

Most pedig kénytelen az általa kotyvasztott moslékot a vályúból habzsolni, miközben az arcára kiül a szokásos kínos vigyor”

– zárja kommentárját a terézvárosi Fidesz.

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hivatalos: semmilyen földet nem vásárolt Rogán Antal felesége

A milliárdos bolgár nőnek majd megszakadt a szíve egy idős nő miatt