in ,

Skrabski Fruzsina zseniális értekezése Maki Zajról: azt mondja, meg tud szólítani jobboldali embereket. Majd lehülyézi a jobboldali embereket.

Figyelem Márki-Zay Pétert és nem értem

Figyelem Márki-Zay Pétert és nem értem. Ha az a célja, hogy beszéljenek róla, akkor azt elérte, de minden más cél, pl. hogy meggyőző legyen, szimpatikusnak vagy esetleg okosnak tűnjön – ezt nem hiszem, hogy eléri ezzel a viselkedéssel. Azt sem értem, hogy egyszerre állít ellentétes dolgokat: pl. ő keresztény, de az ördöggel is összefog. Ha valaki keresztény, akkor az első számú szabály: elutasítani az ördögöt.

Aztán azt is mondja, hogy ő az esélyes, mert meg tud szólítani jobboldali embereket. Majd lehülyézi a jobboldali embereket. Elég furcsa, hogy úgy akar valaki meggyőzni bárkit is, hogy lehülyézi… Azt is mondja, hogy házasodhassanak a homoszexuálisok, aztán rásüti random emberekre, hogy szerinte ők a saját nemükhöz vonzódnak.

Gyurcsány is lárifárizott, de ő legalább jó szónok volt. Márki-Zay magas hangon hadar, nem is lehet érteni, hogy mit mond. Ideges és fura. De lehet, hogy ez valami szuper, új, unortodox kampánystratégia és működik, csak le vagyok maradva…

 

– írja Skrabski Fruzsina.

 

Add tovább!

Hivatalos – Felmérés: a főpolgármestert már saját szavazói is úgy kivágnák, mint macskát sz*rni

Kár érte, kiváló ügynök volt – Videó