in , ,

Sebestyén Balázs teljesen odavan Thunbergért! – Videó

Egyszerűen imádja

Az ENSZ előtt nemrég megtartott Thunberg beszéd olyan szinten tetszett Sebestyén Balázsnak, hogy másnap a Rádió1 -en, a Balázsék műsorban áradoztak erről a színésznőről. Teljesen odavolt Balázs Thunberg papírból olvasott előadásától, a műsorvezető úgy áradozott róla, hogy már-már az alsónadrágjába élvezett a csodálattól.

Egy felszínes, tájékozatlan ember csak annyit lát ebből a klímahisztériából, hogy egy 16 éves svéd, asperger szindrómás lány meg akarja menteni a Földet, és közben elkezdi hibáztatni a (nemzeti) kormányokat Világszerte. Valójában ez egy ócska politikai mozgalom, amit a Háttérhatalom irányít, hiszen a teljes média világszerte támogatja ezt az ökopedofil színjátékot. Kislányokat ugye meg politikus nem szidhat, mert csak annyit látunk majd, hogy egy politikus bánt egy kislányt! Ügyes, viszont végtelenül aljas. Sebestyén ezt nem látja. De Bazsika mást sem lát, pl. ezt sem látta, amikor is rém egyszerű kérdésre sem tudott válaszolni egy sajtótájékoztatón a kislány:

Annyit tudott válaszolni, hogy „mert elegünk van”…kifejteni már nem tudta, és annyit mondott, hogy most nem akar válaszolni, válaszoljon helyette más. De a többiek sem szólaltak meg! CIKI!  Az volt a baj, hogy most nem volt előre megírt, és eljátszható, elszínészkedhető szövege, nem volt előtte egyetlen papír sem. Azok a gazemberek, akik ezt a kislányt politikai okokból előre tolják, nem voltak felkészülve a sajtótájékoztatóra, elfelejtették, hogy ez a beteg kislány valódi kérdéseket is kaphat. Kapott, de nem nehezeket, viszont még azokra sem tudott válaszolni.

A Thunberg lufi hamarosan kipukkad.

Sebestyén Balázs, meg Vadon János egy igazi kretén, hiszen beveszik ezt a totális színházat.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion – Újabb milliárdok a balatoni strandfejlesztésekre

Megrendítő írás Apáti Bencétől – Egy síró asszony Németország jelképe