in ,

Sebestyén Balázs élő adásban kívánta az idős magyar színészek halálát

Balázs megint nagyot alkotott…

Egy ideje nem hallgattuk a jobboldal rádiójában, a Rádió1-en a Balázsék c. műsort, mert nem vette be a gyomrunk. Sokat írtunk róluk, az aljasságaikról, de valamilyen oknál fogva a jobboldali rádió tulajdonosai ragaszkodnak ehhez a három kreténhez.

Sokat írtunk már arról, hogy ez a kretén Sebestyén Balázs milyen nagyokat szokott alkotni élő adásban. Most ismét kitett magáért. 2020. február 13-án, reggel 6 és 7 óra között valamiért úgy érezte Bazsika, hogy számára az idős színészek nem tetszenek, valamiért szóba jött a színház világa. Zavarta Balázs barátunkat az idős magyar színészek modorossága, és egyszer csak Sebestyén úr kiejtette a száján, hogy

Mikor halnak már meg?

 

Elég megdöbbentő kijelentés, hogy azért mert valaki idős, és színész, azok haljanak meg, mert szerinte „modorosak.”.  Nagyobb baj, hogy Bazsika hű fegyverhordozója, Vadon Jani, aki egyébként a XVIII. kerület szégyene, nem reagált erre a minősíthetetlen kijelentésre, sőt, Rákóczi Feri is mélyen kussolt: van az a pénz.

Szóval itt tartunk manapság: élő adásban, milliós hallgatottságú rádióban az idős magyar színészek halálát kívánják műsorvezetők.

Na mindegy, egyszer Sebestyén Balázs is megöregszik.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Hivatalos: Donáth Anna a magyarok ellen dolgozik

Jön! Jön! Orbán Viktor újabb nemzeti konzultációt jelentett be