in ,

Sebestyén Balázs a Rádió1-en már Amerika szakértővé vált – Szerinte Trump nem tölti ki a ciklusát

Sebestyén Balázs mindenhez ért

Sebestyén Balázs mindenhez ért. Mindenhez is. Andy Vajna kormánybiztos rádiójában reggelente osztja az észt, hétköznap 6-10-ig. Általában minden műsor végén kijelenti: “Ma is egész jó voltam gyerekek!”, és ehhez hasonló szerénységek.

Őszerénysége mindenhez ért. A MÁV-hoz, a Postához, a Rendőrségi ügyekhez és persze Donald Trump politikájához és Amerikához is ért, politikai szinten, professzionálisan. Említett szakértelme az előbb felsoroltaknál azt jelenti, hogy naponta gyalázza az állami intézményrendszert. Mert Balázsunk csak fikázni tud, mást nem. Fikázni, mindent ami nemzeti (legyen az az USA elnöke akár), ami magyar, mert az csak szar lehet, ugyebár. Műsorvezetéséből világosan felsejlik Sebestyén Balázs világlátása: ami magyar, az csak szar lehet.

Hősünk, a mai nappal (2018.08.28.) is szakértői magasságokba emelkedett Amerikával kapcsolatban. Trump amerikai zászló kiszínezésétől eljutott odáig, hogy az USA elnöke csakis azért cseszegeti a FED-et, azért csinál külpolitikai feltűnősködést, hogy elterelje a figyelmet a körülötte alakuló botrány miatt, ami esetlegesen egy impeachment eljárással is végződhet. Íme Balázs a “nagytudású”, aki szerint Trump teljes politikai teljesítménye, tevékenykedése “figyelemelterelés”!  Majd brilliáns külpolitikai fejtegetése után kijelenti, hogy Trump nem tölti ki a ciklusát. Ahogy Orbán sem, tudjuk. 8 éve Orbán Viktor is minden nap megbukik….
Köszönjük Balázs, ma is nagyot alkottál!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Újabb magyar-magyar híd építése kapott zöld lámpát az Ipolyon

Apáti Bence – Kávé