in

Sajtóklub: összefogtak a bajban, és megvédték az országot a magyarok

Fantasztikus, hogy ez a nemzet valahogy ösztönösen mindig ráérez arra, hogy mikor van baj és mikor kell ezt az országot megvédeni.

Fantasztikus, hogy ez a nemzet valahogy ösztönösen mindig ráérez arra, hogy mikor van baj és mikor kell ezt az országot megvédeni. Sokan végig sem gondolták, csak érezték a mérhetetlen hamisságot, ami áradt a másik oldalból és érezték az egyszerű igazságot, ami érkezett innen, és tudták, hogy mi a feladat – így értékelte Bayer Zsolt a Fidesz elsöprő győzelmével járó választást az ECHO TV Sajtóklub című műsorában.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője meglepődött az eredményen, félt attól, hogy a mozgósítás az ellenzéknek kedvez majd, de szerencsére a „derék magyarok azt mondták, hogy bajban van a haza, mennünk kell”.

Bencsik András úgy látja, hogy az ellenzék álomvilágban él, egymás között megbeszélték, hogy már meg is nyerték a választást, talán már a tárcákat is felosztották. Nem néztek szembe a realitásokkal – jelentette ki. Bencsik hozzátette: az ellenzék a papírformának megfelelően szerepelt.

A Demokrata főszerkesztője politikai hülyeségnek nevezte azt, hogy az MSZP egy olyan párttal állt össze, aminek a támogatottsága nem mérhető. Az a csoda, hogy ehhez képest egészen jól túlélték, az a minimum, hogy lemondanak, de mit csinálnak másnap? – tette fel a kérdést Bencsik András. Lovas István szerint az MSZP-ben még mindig sok liberális van, akik megtalálnak egy liberális vezetőt és rögtön rácsapódnak.

Ez egy öngyilkos dolog, de hajrá! – tette hozzá a publicista. Huth Gergely azért örült az MSZP elnöksége lemondásának, mert elmondása szerint eddig sem hitte el, hogy a szocialisták elnöke Molnár Gyula a miniszterelnök-jelöltje pedig Karácsony Gergely, így viszont már meg sem kell jegyeznie.

Forrás: Echo TV. Fotó: PS

(forrás:pestisracok.hu)

Ez csak hiszti, senki sem megy sehova

Soros a teljes ellenzéket leváltja és saját maga nevezi ki az új ellenzéket