in , ,

Saját hazájukból menekülnek ide! Egyre több holland betelepülő érkezik Magyarországra, és ezt mondják Hollandiáról: Hollandia már nem létezik, csak az EU egyik tartománya

Egyre több holland betelepülő érkezik Magyarországra. Egy kis borsodi falu mágnesként vonzza őket

Egyre több holland betelepülő érkezik Magyarországra. Egy kis borsodi falu mágnesként vonzza őket. A különböző korú és foglalkozású emberek azt mondják, Magyarország még ragaszkodik a hagyományos értékekhez, ezért kerestek maguknak itt hazát.

 

Egy Ózd melletti, százfős kis faluban, Csokvaományban egyre több holland család talál magának új otthont. A Határkövek blog szerzője terjedelmes interjút készített e családok tagjaival, és a beszélgetésből kiderül, valamennyien ugyanazon okból menekülnek: Hollandia szociális és kulturális kereteit annyira fellazította a szándékos migráció, hogy számukra már élhetetlenné vált a szülőföldjük.

„Sok rossz tapasztalatom volt a bevándorlókkal, a problémák 98 százaléka a szórakozóhelyeken velük volt, főleg a muszlimokkal, a marokkóiakkal. Ma már a marokkói maffia is ott van Hollandiában. Ez a probléma már harminc éve elkezdődött, és egyértelműen egyre rosszabb lett az utóbbi években. A bevándorlók vallása komoly problémát jelent. Én nem vagyok erősen vallásos, nem kereszténynek neveltek, nem érdekel, hogy valaki keresztény vagy muzulmán, de nem uralhatnak minket” – fogalmaz az interjúban az 57 éves Peter.

„A bevándorlók első generációja kevésbé problémás, ők dolgozni érkeztek, és hálásak azért, mert dolgozhatnak. A bevándorlók második és harmadik generációja okozza a gondokat, akik meg akarják tartani a saját kultúrájukat Hollandiában” – teszi hozzá a 48 éves Marcello.

Azt, hogy a bevándorlók hogyan viselkednek a nőkkel vagy a kisebbségekkel, Peter röviden összegzi:

„Elég lenne megnézni, hogy mi történne, ha egy nő csinosan, kicsit kihívóan felöltözne és végigsétálna a bevándorlók által lakott Nyugat-Amszterdamban. Valószínűleg megköpködnék és megdobálnák, és azt kiabálnák rá, hogy prostituált. A homoszexuálisok nem sétálhatnak a barátjukkal kézen fogva Nyugat-Amszterdamban. Nem tehetik meg. Nem tehetik meg, mert megvernék őket. Az Amszterdamban élő zsidók nem sétálhatnak az utcán kipával a fejükön. A zsinagógában megmondják nekik, hogy ne járjanak kipában, mert veszélyes, megverhetik őket. Hollandiában” – mondja a férfi. Szerinte Hollandiát Magyarországgal összehasonlítva óriási a különbség. – „Két napja voltam Budapesten, ott ezek nem történnének meg. És ebből a helyzetből támadják most Magyarországot. A holland médiában rasszistának és homofóbnak bélyegzik a magyar embereket. Az EU Magyarország ellen van, mert Orbán Viktor nem hallgatja el a problémákat.”

Peter szerint lesújtó az is, hogy az egész holland kultúrát azonosítják a rabszolgatartással összefüggésben elkövetett bűnökkel, és ezzel eltüntetik a nagy történelmi pillanatokat és a kiemelkedő történelmi személyeket, művészeket.

„A holland nemzet ma már szinte nem is létezik, csak az EU egyik tartománya vagyunk. A történelmünket úgy próbálják meg beállítani, mintha az nem szólna semmi másról, mint a rabszolgatartásról. A nagy történelmi hőseink szobrát le akarják cserélni a holland városokban, mert azt mondják rájuk, hogy rasszisták. Igen, voltak sötét lapok a történelmünkben, nem vagyok rá büszke, hogy a hollandok rabszolgákat hoztak el Afrikából, de nem írhatják át az egész történelmünket. Hogy hibáztathatnak minket azért, ami 1750-ben történt? Világszerte ezt láthatjuk, szinte már bűnözőnek számítunk azért, mert fehérek vagyunk. Hiába nem követtünk el semmit, csak azért, mert fehérnek születtünk” – mondja keserűen.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Márki-Zay Péter átnevelő tábort akar gyerekeknek? Videó

És nem képes leállni! Márki-Zay Péter újabb jelzője a vidékiekre: bunkók