in ,

Rubi üzenete Vonának: „Olyan pofonokat fogsz kapni, hogy a 2022-es választásokig szédülni fogsz” (Videóval!)

Rubi Gergely, egykori jobbikos országgyűlési képviselő videóüzenetben jelentette be, hogy plakátkampányt indít addig, amíg le nem mond Vona Gábor.

sztásokig szédülni fogsz” (Videóval!)

Rubi Gergely, egykori jobbikos országgyűlési képviselő videóüzenetben jelentette be, hogy plakátkampányt indít addig, amíg le nem mond Vona Gábor.

Éles hangú videóüzenetet tett közzé Rubi Gergely, volt jobbikos politikus, aki már több alkalommal is élesen támadta a párt jelenlegi elnökét. A volt országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: miután Vona Gábor arra utasította testőreit, hogy akár erőszakkal is tartsák őt távol tőle, nehogy kellemetlen kérdéseket tehessen föl, így nincs módja személyesen kérdéseket feltenni, ezért kénytelen egy plakátkampánnyal üzenni.

De nem lesznek mindig melletted a testőrök

– üzeni Rubi Gergely, aki szerint Vona Gábor sokkal jobban járna, ha „berakná azt a pénzt a bőröndbe, amit Simitől kapott, és családjával együtt elmenne a világ másik végébe”.

A volt jobbikos szerint Vona Gáborra már senki sem kíváncsi, hiszen a mostani ózdi rendezvényen is csak 10 érdeklődő jelent meg, 15 párttag és 20 újságíró mellett. A videót azzal zárja:

Nehogy azt hidd, hogy ez a kampány a választással véget ér. Olyan pofonokat fogsz kapni, hogy a 2022-es választásokig szédülni fogsz.

TÁSKÁS EMBEREK

A napokban Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője beszélt arról, hogy a Jobbik Simicska pénzével a zsebében igyekszik megvesztegetni a különböző jelölteket, hogy visszalépjenek. Pénteken pedig az Origo írt arról, hogy Szabó Gábort a Jobbik pártigazgatóját és Schön Pétert a Jobbik gazdasági igazgatóját a Simicska Lajos által irodának használt családi ház előtt fotózták le. A lap szerint Szabó Gábor és Schön Péter a kép készítésekor a nagyvállalkozótól távozhatott táskával. A jobbikos Sneider Tamás pénteken az M1 kérdésre elismerte, hogy Szabó Gábor és Schön Péter valóban Simicska Lajos irodájából távozott. A politikus ugyanakkor azt mondta, csak a plakátok ügyében egyeztettek.

Forrás: Facebook/hirado.hu

(forrás:pestisracok.hu)

Orbán Viktor: Idehaza kétezer Soros-zsoldos dolgozik azon, hogy megváltoztassa az ország jövőjét

Zavar a Jobbikban – Márki-Zay nem az ő jelöltjüket támogatja Veszprémben