in , ,

Rövid nyílt levél a hittagadó Lukácsi Katalinnak

Az Ön és Jurák Kata, kiváló kolléganőm beszélgetésének okán veszem a bátorságot, hogy írjak pár gondolatot az elhangzottak miatt.

Lukácsi Kisasszony!

Az Ön és Jurák Kata, kiváló kolléganőm beszélgetésének okán veszem a bátorságot, hogy írjak pár gondolatot az elhangzottak miatt.

Azzal kezdeném, hogy nagyon nem szeretem, amikor fizetett keresztény-, és magyarellenesek, mint Ön is, meg akarják magyarázni Jézus tantásaival szemben, hogy miért is keresztények, és miért az a kereszténység az igazi, amit ők – illetve Önök – annak tartanak. Olyan ez, mint Gyurcsány bérmélkozásai. Hovatovább, egy szűk liberális és kellően ostoba réteg – amely minden Tanítást felrúg, amely csúsztat és félreértelmez, amely a bűnt vallja igaznak, s az igazat bűnnek –, telepszik rá az Egyházra, s veszi át az intézményrendszer irányítását. Sajnos teológusok, papok és néhány püspök, bíboros is a Sátán markában van, így szennyeve, rombolva, emberek millióit irányítva a Pokol felé. Ön is ezek közé tartozik, mert bár Ön a médiában hirdeti magáról, hogy katolikus, el kell keserítenem:

Ön nem katolikus, nem keresztény és nem is Krisztust követő ember, még akkor sem, ha még hitoktatói diplomája is van, és történelemből akar doktorálni.

Bízom abban, hogy Önt, egyházi felelős egyházi személyek gyermekek közelébe sem engedik, mint hitoktató (noha a mai hitoltatóképzés alacsony színvonalának egyik jellemző példája és bizonyítéka pont Ön…. de ez nem ide tartozik.)

Csodálkozni azonban nem lehet az magatartásán és hittagadásán akkor, amikor teológiából ledoktorált hölgyek is olyan botorságokkal rukkolnak elő, magasztalva és dícsérve saját nagyságukat a legtudományosabb arckifejezéssel, hogy azt már maga Luther is mélyen ellenezné.

Nem elég, ha Önök a váci püspökre vagy a Vatikánban évszázadok óta ilyen megbotránkoztató viselkedést először tanúsító argentín papra hivatkoznak… velük takaróznak.

Fel kell hívnom a figyelmét jól fizető liberális gazdáival szemben arra, hogy nincs kétféle katolicizmus, nincs kétféle kereszténység, kétféle Tanítás, csak egy van: Az amelyet maga Jézus hagyott ránk, s amelyben teljesen világosan és érthetően kimondta azt is, hogy az Önök-féle sötét gondolkodású, a Szentrást meghamisító sátáni farizeusoknak mi lesz a jutalmuk… 

Azt pedig, hogy Ön súlyos problémákkal küzd, misem bizonyítja jobban, mint az, hogy az egykor mosolygós, tiszta tekintetű lányból mára, egy zavart, ideges beszélgetőpartner lett. Érzi, tudja mi, és mekkora a bűne…  

Ön e pillanatban tehát, az ellenkező végállomás felé utazik. Ahogy megy az idő úgy, egyre nehezebb lesz visszafordulni… Ha már sikerült saját magát a nyilvánosság előtt, mint egykori KDNP-s politikus tökéletesen lejáratni, ne feszegesse tovább a húrt… egy komoly és átgondolt bűnbánat még segíthet Önön… de semmi más!

Szánakozva az Ön hittagadásán…

Stoffán György

katolikus író, újságíró
(stoffangyorgy.blogspot.hu)

(videó) Politikai Szilveszter – Ilyen lesz a libsik 2018-as összefogása

Megfenyegették Bencsik Andrást a Gyurcsány elleni népszavazási kezdeményezése miatt