in ,

Megfenyegették Bencsik Andrást a Gyurcsány elleni népszavazási kezdeményezése miatt

Bencsik posztja után beindult a liberális henger és agresszívan, nyílt levélben uszítanak Bencsik ellen.

Népszavazást kezdeményezett Gyurcsány szavazati jogáról Bencsik András, akit emiatt megfenyegettek

Egyetért-e Ön azzal, hogy ne szavazhasson az, aki Magyarország miniszterelnökeként a magyar állampolgárokat megverette, a határon túli magyarok ellen buzdított, és nem viselte ennek következményét?” – ezt kérdést nyújtotta be Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője nemrégiben a Nemzeti Választási Bizottsághoz. Az Echo TV Sajtóklub című műsorának megmondóembere a Facebook-on arról írt, ezzel kívánt üzenni a „szektapártnak”, amely a jelenleg a határon túli magyarok kirekesztésével kampányol. Ahogy az várható volt, Bencsik posztja után beindult a liberális henger és agresszívan, nyílt levélben uszítanak Bencsik ellen.

Bencsik András a Facebook közösségi portálon írt arról, hogy december 21-én a  Nemzeti Választási Iroda befogadta országos népszavazási kezdeményezését. Mint hozzátette, ez volt a 132. a benyújtott kezdeményezések körében, és így szól:

Egyetért-e Ön azzal, hogy ne szavazhasson az, aki Magyarország miniszterelnökeként a magyar állampolgárokat megverette, a határon túli magyarok ellen buzdított, és nem viselte ennek következményét?

Mint Bencsik András kifejtette, a kezdeményezés hangvétele ismerős lehet, mert az egy korábbi, a Gyurcsány-párthoz köthető beadvány átdolgozása, amely eredetileg így hangzik

Egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?

A publicista megjegyezte, Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök „ezzel a kérdéssel indított októberben aláírási kampányt szektapártja, a DK közreműködésével a határon túli magyarság kirekesztésére”.

Azt gondoltam, érdemes volna ezt a különös ötletet egy kicsit továbbfejleszteni

-tette hozzá.

Emlékezetes, Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök a 2004. december 5-ei kettős állampolgárságról szóló népszavazás kapcsán 23 millió románt emlegetett, akik elözönlik Magyarországot, elveszik az emberek munkáját és tönkreteszik a szociális rendszert. Bár az azóta megvalósult kettős állampolgárság bevezetése után eltelt hét éve alatt az ország még nem ment tönkre, és „románok” helyett is gazdasági migránsok özönlötték csak el az országot Angela Merkel hívására, Gyurcsány Ferenc pártja belerokkant ebbe a gyűlöletkampányba. Nemrégiben még a 168 Óra is arra hívta fel a „kurvaország” egykori miniszterelnökének, hogy veszített már éppen eleget azon, hogy a határon túli magyarságba törölte a lábát, és nem kellene tovább folytatnia a szégyen kampányt, mert szektás hívein kívül mindenkit elundorít maga körül. Gyurcsány Ferenctől persze nem lenne elvárható, hogy rászoruló határon túli magyar menekülteket fogadjon be mondjuk Kárpátaljáról, lakásának padlója azonban bármikor rendelkezésére áll a jobb élet reményében határainkig buszozó közel-keleti szerencselovagoknak.

Viszont a határon túliak szavazati jogának elvételéből politikai tőkét kovácsoló bukott miniszterelnök az egykori decemberi szégyenteljes népszavazás  idejéhez igazodva ismét benyújtatta egyik hívével a népszavazási kezdeményezést, amelyet az Országos Választási Bizottság december 15-én egyhangúan utasított el. Az indoklás igen egyszerű volt, az Alaptörvényben biztosított jogától magyar állampolgár utóbb nem fosztható meg. Gyurcsány Ferencnek tehát addig kell várnia, amíg megint az Alaptörvény közelébe kerülhet politikailag. Jelenlegi népszerűségi adatai szerint ez akár az örökkévalóságig is eltarthat.

Ahogy az várható volt, Bencsik posztja után beindult a liberális henger és agresszívan, nyílt levélben uszítanak Bencsik ellen. A Bencsik Andrásnak szóló nyílt levél utolsó bekezdésében például verést is kilátásba helyez a fogalmazó, de aztán inkább arra jut, hogy azért jó a nyílt levél, mert “ezt megússza törés nélkül”.  

Bencsik elvtárs csak egy fogaskerék, leköpni sem nagyon érdemes, azzal értelmet adna a józan ész a létezésének. Simán el kell taposni, át kell rajta lépni, ha tökös lenne, szemből pofán verni egy kérges tenyérrel, de egyikre sem nagy a lehetőség. Mert Bencsik elvtárs gyáva sz@r, és az is marad. Hát ezért jó a nyílt levél. Ezt megússza törés nélkül. Nem a lelkében, az nincs neki – olvasható a nyílt levélben.

Forrás: FaceBook.hu/OVB/PestiSrácok.hu; kezdőkép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu
(Susánszky Mátyás, pestisracok.hu)

Rövid nyílt levél a hittagadó Lukácsi Katalinnak

Most sem stadionra költik a pénzt – Jövőre felpörög a vidékfejlesztési támogatások kifizetése