in ,

RONGYRÁZÁS – Sváby András nem cáfolja, hogy 3,7 milliós karórában aggódik a szegényekért

Szánalmas


A Tűzfalcsoport blog hétfői beszámolója szerint Sváby András egy több millió forintot érő karórában parádézott az ATV-n a legutóbbi Heti Naplóban. Megkerestük magát az érintettet, Sváby András óratulajdonost (aki máskülönben krokodilkönnyeket szokott hullajtani a szegényekért, elesettekért), és megkérdeztük tőle, igaz-e a hír. Nem fogják elhinni, mit válaszolt…

A luxuséletmódja miatt korábban már többször kritizált Sváby András kezén egy olyan karóra volt a legutóbbi Heti Naplóban, amely kísértetiesen hasonlít a svájci Panerai Luminor luxusmárka egy különleges, egyedi darabjára – írta a Tűzfalcsoport blog. A lap szerint ezt az óratípust 3,7 millió forintért vásárolhatják meg újonnan az erre késztetést érző multimilliomosok.

 

 

Mint a Tűzfalcsoport emlékeztetett: Sváby András az ATV-ben hetente jelentkező műsorában rendszeresen csúcsra járatja a szociális demagógiát és a beteg, kiszolgáltatott, szegény emberek életének gyomorforgató bemutatását a nézőszám növelése reményében. (Ebből láthatnak rövid ízelítőt a PS által készített fenti videómontázsban.)

NINCS CÁFOLAT

Mivel nem vagyunk óraszakértők, a Tűzfalcsoport cikke nyomán megkerestük Sváby Andrást, mert kíváncsiak voltunk, igaz-e a több milliós karóráról szóló hír. Ám a műsorvezető röviden csak ennyit válaszolt:

Nem reagálok ilyenekre.

Tehát Sváby András sem megerősíteni, sem cáfolni nem óhajtotta a hírt. Azt hiszem, ez a válasz önmagáért beszél…

Érdekes, hogy amikor egy jobboldali közéleti szereplőn látnak drágának tűnő karórát, azon hónapokig, évekig rugózik a balliberális média, miként az például Rogán Antal esetében történt. Ugyanakkor például Botka „Rolex” László méregdrága karórája és egyéb luxus-mizériái már egy mínuszos hír erejéig sem keltették föl az ellenzék érdeklődését; ilyenkor pihen a szociális érzékenységük…

MENTENI PRÓBÁLTA GYURCSÁNYT

Sváby András 2006 őszén az akkor még szélsőségesen balliberális TV2-n, a Napló című műsorban alaposan megégette magát az Orbán Viktorral készített interjújával. Sváby megpróbálta csapdába csalni az akkori ellenzéki vezetőt, és az őszödi beszéd kiszivárgása kapcsán azt kérdezte Orbántól: maga sohasem hazudott? Ezzel próbálta elkenni Gyurcsány felelősségét, és rátolni azt a Fidesz elnökére. Jellemző az a pökhendi, nyegle stílus, amit felvett Orbánnal szemben. Ám a bő félórás beszélgetés végére kiderült, ők ketten nincsenek egy súlycsoportban. Orbán Viktor gyakorlatilag fölmosta vele a padlót, méghozzá elegánsan. Ez a bukta egy időre véget vetett képernyős karrierjének, kirúgták. Az alábbi videón a Sváby–Orbán-interjú legérdekesebb részét tekinthetik meg, sajnos, elég rossz minőségben.

Emlékezetes, Sváby a tévészékház 2006 őszi ostrománál is ott volt, és egy videófelvétel tanúsága szerint igencsak jól érezte magát a lángoló épület közelében. Sváby hosszú szünet után tavaly tért vissza a képernyőre műsorvezetőként.

Vezető kép: Origo.hu

(forrás:Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

VÉGRE! – Most már biztos: Kálmán Olgát és Csintalan Sándort is kirúgták

NA VÉGRE! – Csoda történt: Líbiába szállította vissza a Földközi-tengerből „kimentett” migránsokat egy olasz hajó