in , ,

Rommá pofozták Sorost illetve magyar és brüsszelita bérenceit

Egy amerikai konferencián elképesztő verbális pofonokat kapott a Budapesten tüntetgető Soros-féle zsoldos gyülevész népség, valamint a magyarok és lengyelek elleni kirohanásokért felelős brüsszelita bürokrata és politikus csürhe

„A magyar kormányt nem lehet és nem is kell kívülről legyőzni”

– jelentette ki Charles Gati, a Johns Hopkins egyetem európai és eurázsiai tanulmányokkal foglalkozó intézetének kutatója egy washingtoni konferencián.

Radek Sikorski volt lengyel külügyminiszter például azzal tette helyre azt a felvetést, hogy a lengyelországi és magyarországi kormányellenes tüntetések a népakarat kifejeződését jelentik, hogy határozottan leszögezte:

„a választói akaratot a választásokon szokták kifejezni, s a választás győzteseinek joguk van a kormányzáshoz.” 

Brüsszelnek, Sorosnak és a migránspátyolgató európai vezetőknek egyaránt üzenve határozottan kijelentette:

„a muszlimok integrációja Európában nem volt sikeres, bármit gondoljunk is erről”. 

Sikorski keményen beszólt azoknak az erőknek, amelyek állandóan támadják és szankciókkal fenyegetik Magyarországot és Lengyelországot:

„Az Európai Unió nem szövetségi állam, nem mondhatja meg a tagállamoknak, hogy mit tegyenek. Figyelmeztetem az Európai Uniót, hogy az esetleges szankciók kontraproduktívak lehetnek, azaz a várttal ellentétes hatást érhetnek el.”     

Sikorski szerint a liberális demokráciáknak a valódi ellenségei a terroristák, akik embereket gyilkolnak.

Charles Gati, „briliáns politikusnak” nevezte Orbán Viktor kormányfőt. A csalást kiálltó magyar ellenzéknek pedig azt üzenete, hogy a választói körzetek átszabása a világon mindenütt megtörténik.

Leszögezte azt is, hogy az ellenzék csúfosan leszerepelt:

„Az ellenzéknek most volt esélye, hogy egyetlen jelöltet állítson szembe a kormánypárti jelölttel a parlamenti választásokon. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a Fideszt az elkövetkező négy évben le lehet győzni.”

Mindez azért nagyon érdekes, sőt fontos, mert sem Gati, sem pedig Sikorski nem mondható az Orbán-kormány hívének, mégis képesek voltak tárgyilagosan, értelmesen nézni a magyar helyzetre, sőt, elismerték, hogy Magyarország szuverén állam, amelynek joga van döntenie a saját ügyeiben. Vajon a hőzöngő Soros-csürhe mikor lesz képes erre?

(forrás:demagog.blogstar.hu)

Megint elgurult a gyógyszer – Heller Ágnes szerint Magyarország történelme újra végzetes fordulatot vett

Bayer Zsolt a tüntetésekről – Ugyanaz a kép