in

Rogán: Ágyú­tűz fog zú­dulni ránk, de a be­ván­dor­lás kér­dé­sé­ben nem hát­rá­lunk meg

Mi ki fo­gunk tar­tani, a be­ván­dor­lás­po­li­tika ügyé­ben egy jot­tá­nyit sem en­ge­dünk

Ágyú­tűz fog zú­dulni ránk, de ez az ágyú­tűz olyan erő­döt fog érni, ame­lyet a ma­gyar em­be­rek ke­mé­nyen meg­erő­sí­tet­tek áp­ri­lis 8-án. Mi ki fo­gunk tar­tani, a be­ván­dor­lás­po­li­tika ügyé­ben egy jot­tá­nyit sem en­ge­dünk – mondta a Pes­tiS­rá­cok.hu-nak adott in­ter­jú­ban Rogán Antal.

 

A kampány jellegére vonatkozó kérdés kapcsán a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter elmondta, hogy az eredményeket is igyekeztek felmutatni, ám ezeknél sokkal fontosabb volt Magyarország jövőjének kérdése.

„Világos volt, hogy ha olyan kormány jön, amely kinyitja a határokat, amely nem tudja megvédeni az országot a kényszerbetelepítéstől, akkor az eddigi eredményeink mennek a kukába”

– mondta Rogán, hozzátéve, hogy a nemzetközi támadások folytatódására számít.

„Ezek a támadások ráadásul nem is kifejezetten nekünk szólnak – tette hozzá. – Ez egy óriási európai vita, erről szól majd az egész jövő májusi európai parlamenti választás is. A tét az, megmarad-e Európa európainak, vagy véglegesen vegyes népességű és vegyes kultúrájú bevándorlókontinens lesz belőle.

Eddig erről az emberek feje fölött döntöttek, de most végre az európai polgárok maguk szavazhatnak a kontinens sorsáról. Ilyen óriási tét mellett nyilvánvaló, hogy a Soroshoz hasonló milliárdosok és a migrációt kiszolgáló politikusok szemében óriási gerenda Orbán Viktor. Minél előbb diszkreditálni akarnak minket és a többi bevándorlásellenes kormányt.

Ágyútűz fog zúdulni ránk, de ez az ágyútűz hál’ Istennek egy olyan erődöt fog érni, amelyet a magyar emberek keményen megerősítettek április 8-án. Mi ki fogunk tartani a magyarok döntése mellett, a bevándorláspolitika ügyében.”

A jelenlegi tüntetésekről, és a demonstrálók „demokrácia-féltéséről szóló kérdésre Rogán elmondta:

„Rendkívül mulatságos, amikor egyesek utcán skandálják, hogy nincs szólásszabadság és demokrácia, hiszen épp ők maguk bizonyítják be az ellenkezőjét. Ha jól emlékszem, amikor 2006-ban kimentünk tüntetni, minket jól elvertek, és senki nem tiltakozott értünk Európában, senki nem aggódott a magyar demokráciáért. Ebből is látszik, hogy eltérő a demokráciafelfogásunk.

Ellenben ha a tüntetőket külföldről, nyilvánvaló hátsó szándékkal hergelik, az már ellentétes a demokráciával és teljességgel elfogadhatatlan” – mondta a miniszter, aki szerint politikai bohózat, hogy egyes pártok, akikre katasztrofális vereséget mértek a választók, most azzal védekeznek, hogy választási csalás történt. „Mondják ezt úgy, hogy a legsikeresebb ellenzéki párt harmadannyi szavazatot kapott csupán, mint a Fidesz-KDNP, sőt az összes parlamentbe jutott pártra kevesebben szavaztak, mint a Fideszre” – tette hozzá.

Az indulatok szításával kapcsolatban Rogán Antal elmondta, hogy itt egy nemzetközi tendencia figyelhető meg: „ahol nem a kiszemelt pártok győznek egy választáson, ott diktatúrát, csalást kiáltanak és megpróbálnak bizonytalanságot gerjeszteni”. Ezt a Soros-hálózat csinálja és a miniszter szerint mindez „szöges ellentétben áll a demokrácia és a jogállam alapelveivel. Mi nem ijedünk meg, számítottunk erre” – tette hozzá.
(ripost.hu)

Agyhalál – A Momentum mindenkit hülyének néz – Nem lépnek be naponta ezrével a Momentumba!

UPSZ – Gyurcsány főtitkosszolgája tudott a Gyárfásra terhelő hangfelvételről